❔ Muualta tulevan opiskelijan ohjeet

Sähköisessä tentissä noudatetaan sähköisen näytön ohjeita. Käyttäessäsi Tampereen yliopiston EXAMia sitoudut Tampereen yliopiston käyttösääntöihin.

Työasemat ovat Windows-koneita, joissa on rajattu ohjelmistovalikoima eikä vapaata pääsyä nettiin. Katso käytettävissä olevat ohjelmistot.

Tilassa on reaaliaikainen ja tallentava kameravalvonta, jonka valvonnasta vastaa Tenttipalvelut (tenttipalvelut.tau@tuni.fi).

Muualta tuleville opiskelijoille on varattu käyttöön EXAM-luokka TA203 Tietotalossa Hervannan kampuksella.

Huomaathan, että tenttivaraus on muualta tuleville opiskelijoille mahdollista ainoastaan ma-pe klo 8-16 (poislukien arkipyhät)! Muina aikoina tilaan on kulku ainoastaan kulkukortilla.

Ilmoittautuminen ja tilan varaaminen tehdään oman korkeakoulun EXAMissa, jos muuta ei ole sovittu.

Lue tarkemmin tilan käyttösäännöt.
Lue tarkemmin ohjeet suorituksen aikana.