Saavutettava tenttiminen

Sekä Hervannan kampuksella että Keskustakampuksella on käytössä saavutettava tenttitila:

Saavutettavissa tenttitiloissa voit suorittaa EXAM-tentin yksin, koska ne ovat yksipaikkaisia tenttitiloja.

Sekä saavutettavissa tenttitiloissa että muissa Exam-tiloissa on käytössä korkeussäädettäviä pöytiä. Halutessasi käyttöön tenttipaikan, jossa on korkeussäädettävä pöytä, toimi tenttivarausta tehdessäsi seuraavasti: Kun olet valitsemassa tenttitilaa EXAM-järjestelmässä, klikkaa Esteettömyysvaatimukset-painiketta ja valitse Korkeussäädettävä pöytä. Näin tenttivarauksesi ohjautuu automaattisesti sellaiselle tenttipaikalle, jossa on korkeussäädettävä pöytä. EXAM-tilojen varusteluista voit lukea lisää Tilat-sivulta (TUNI EXAM -kotisivu).

Sähköisiin näyttöihin on myös mahdollista saada erityisjärjestelyjä. Tampereen yliopistossa on käytössä  Yliopiston opiskelija, jolla on erityisjärjestelyehdotus ja joka tarvitsee erityisjärjestelyitä sähköiseen näyttöön, ottaa yhteyttä opettajaan tai Tenttipalveluihin (tenttipalvelut.tau@tuni.fi) – ks. tarkemmat ohjeet  Erityisjärjestelyitä sähköiseen näyttöön tarvitseva TAMK:n opiskelija voi ottaa yhteyttä osoitteeseen tenttiterraario.tamk@tuni.fi. Huomaathan, että yliopiston henkilökunnan läsnäoloa edellyttävä sähköinen näyttö voidaan järjestää vain toimistoaikana. Huomaathan myös, että kesälomien aikana (erityisesti heinäkuu) henkilökunnan tavoittamisessa on viivettä, joten sovithan erityisjärjestelyistä hyvissä ajoin etukäteen, jos aiot suorittaa tentin kesän aikana!

Sähköisiin tentteihin on myös mahdollista saada erityisjärjestelyitä. Tampereen yliopistossa on käytössä erityisjärjestelyehdotuskäytäntö (Opiskelijan käsikirja). Yliopiston opiskelija, jolla on erityisjärjestelyehdotus, ja joka tarvitsee erityisjärjestelyitä sähköiseen tenttiin, ottaa yhteyttä opettajaan tai Tenttipalveluihin (tenttipalvelut.tau@tuni.fi). Lue tarkemmat ohjeet Erityisjärjestelyt tenteissä -sivulta (Opiskelijan käsikirja). Huom. Yliopiston henkilökunnan läsnäoloa edellyttävä sähköinen tentti voidaan järjestää vain toimistoaikana. Lisäksi henkilökunnan kesälomien aikana (tyypillisesti heinäkuu) palveluissamme on viivettä, joten sovithan erityisjärjestelyistä hyvissä ajoin keväällä, jos aiot suorittaa tenttisi kesän aikana.

Erityisjärjestelyitä sähköiseen tenttiin tarvitseva TAMK:n opiskelija voi ottaa yhteyttä osoitteeseen tenttiterraario.tamk@tuni.fi.