Esteetön tenttiminen

Sekä Hervannan kampuksella että Keskustakampuksella on käytössä esteetön tenttitila (PC201, Päärakennus, Hervanta sekä A026, Päätalo, Keskusta). Kummatkin tiloista ovat yksipaikkaisia, eli niissä voi tehdä suorituksen yksin. Voit lukea tiloista ja niiden varusteluista lisää Tilat-sivuilta:

Exam-tiloissa on lisäksi käytössä korkeussäädettäviä pöytiä. Halutessasi käyttöön tenttipaikan, jossa on korkeussäädettävä pöytä, toimi tenttivarausta tehdessäsi seuraavasti: kun valitset tenttitilaa, klikkaa Esteettömyysvaatimukset-painiketta ja laita ruksi kohtaan Korkeussäädettävä pöytä. Näin varaus ohjautuu automaattisesti sellaiselle tenttipaikalle, jossa on korkeussäädettävä pöytä käytössä. Voit lukea lisää Exam-tilojen varusteluista Tilat-sivulta.

Sähköisiin näyttöihin on myös mahdollista saada erityisjärjestelyjä. Tampereen yliopistossa on käytössä erityisjärjestelyehdotuskäytäntö (Opiskelijan käsikirja). Yliopiston opiskelija, jolla on erityisjärjestelyehdotus ja joka tarvitsee erityisjärjestelyitä sähköiseen näyttöön, ottaa yhteyttä  Tenttipalveluihin (tenttipalvelut.tau@tuni.fi). Erityisjärjestelyitä sähköiseen näyttöön tarvitseva TAMK:n opiskelija voi ottaa yhteyttä osoitteeseen tenttiterraario.tamk@tuni.fi. Huomaathan, että yliopiston henkilökunnan läsnäoloa edellyttävä sähköinen näyttö voidaan järjestää vain toimistoaikana.