Exam-tilojen aukioloajat ja käyttö kesällä 2020 - päivitetty

22.6.2020: lisätty Erityistenttitila A026:n aukioloajat.

Exam-tiloja on Tampereella auki 31.7.2020 asti seuraavasti:

• B4122, Pinni B, keskustakampus: ma-pe klo 8-20
  • E109, Arvo, Kaupin kampus: ma-pe 8-18 siten, että tentti alkaa viimeistään klo 16:00. Rakennukseen on saavuttava klo 16 mennessä.
  • PC230, Päärakennus, Hervannan kampus: ma-pe 8-18 siten, että tentti alkaa viimeistään klo 16:00. Rakennukseen on saavuttava klo 16 mennessä.
  • TA203, Tietotalo, Hervannan kampus: ma-pe 8-18 siten, että tentti alkaa viimeistään klo 16:00. Rakennukseen on saavuttava klo 16 mennessä.
  • Esteetön tenttitila PC201, Päärakennus, Hervannan kampus: ma-pe 8-18 siten, että tentti alkaa viimeistään klo 16:00. Rakennukseen on saavuttava klo 16 mennessä.
  • Erityistenttitila A026, Päätalo, keskustakampus: ma-pe 8-16.

Lisäksi Porin yliopistokeskuksen tila on auki ma-pe klo 15-21 sekä la klo 8-21.

Arvon, keskustan Päätalon, Hervannan Päärakennuksen sekä Tietotalon ovet ovat suljettuina. Saavu rakennuksen pääovelle, ja soita ovella olevaan puhelinnumeroon, jotta rakennuksen infon henkilökunta voi avata sinulle oven. Infon henkilökunta on paikalla klo 16 asti, joten tenttiin on saavuttava klo 16 mennessä. Pinni B:hen kulku tapahtuu itsenäisesti. Rakennuksesta poistutaan välittömästi tentin päättymisen jälkeen. Huomioithan, että itse EXAM-tilaan kulkemiseen tarvitset edelleen kulkuoikeuden (opiskelijakortti, erillinen kulkukortti). Porin yliopistokeskuksen tenttitilassa noudatetaan Porin yliopistokeskuksen omia saapumisohjeita.

Huomaathan, että sairaana ei saa mennä tenttimään. Peru tai muuta varaus heti, jos et pääse tekemään tenttiä varaamanasi ajankohtana. Sama koskee henkilöitä, jotka ovat olleet lähikontaktissa COVID-19 -sairastuneen henkilön kanssa 14 päivän sisällä. Noudata tilojen yhteydessä olevia hygieniaohjeistuksia. Pese kädet ennen tenttiin menoa. EXAM-tiloissa on opiskelijoiden käytettävissä käsidesiä ja desinfioivia pyyhintäliinoja, joilla voit pyyhkiä näppäimistön, hiiren ja muita kosketuspintoja. Noudata EXAM-tilassa turvaetäisyyttä muihin henkilöihin.