Keskustakampuksen EXAM-tilassa ajoittaista ruuhkaa

TUNI EXAM on Tampereen yliopiston uusi sähköinen tenttipalvelu, joka korvaa vuosien 2019-2020 aikana vanhat sähköiset tenttipalvelut (Tenttis, TUT EXAM). Olemme nyt siirtymävaiheessa, jonka aikana Tenttis-tiloja muutetaan EXAM-tiloiksi käyttöasteen mukaan ja lisäksi Keskustakampukselle rakennetaan uusi EXAM-tila, joka valmistuu vuoden 2020 alussa.

Siirtymästä johtuen saattaa tämän lukuvuoden aikana olla ajoittain ruuhkaa erityisesti Keskustakampuksen EXAM-tilassa. Tilanne on valitettava, mutta kuitenkin väliaikainen. Mikäli haluat varmistaa itsellesi tietyn tenttipaikan, kannattaa tenttiaika varata ajoissa silloin, kun se on mahdollista. Huomaathan myös, että Kaupin ja Hervannan kampuksen EXAM-tiloissa on tällä hetkellä runsaasti vapaita tenttiaikoja, joita toivomme kaikkien opiskelijoiden rohkeasti hyödyntävän.

Keskustakampuksen opiskelija saa kulkuoikeudet Hervannan kampuksen EXAM-tiloihin Hervannan kampuksen infopisteistä niiden aukioloaikoina. Lisäksi Tietotalon tenttitilan TA203 ovet ovat auki arkisin klo 8-16 ilman erillistä kulkuoikeutta. Tutustuthan yliopistomme EXAM-tilojen tietoihin ja kulkuoikeuksiin TUNI EXAMin kotisivuilla: Tilat.