Tampereen yliopiston Exam-tiloissa käytettävä hengityssuojainta 3.8. alkaen

Muistutamme, että Tampereen yliopiston Exam-tiloissa on käytettävä hengityssuojainta 3.8. alkaen. Suojaimet ovat saatavilla Exam-tiloissa.

Exam-tilojen hygieniaohjeet:

• Sairaana ei saa mennä tenttimään. Peru tai muuta varausjos et pääse tekemään tenttiä varaamanasi ajankohtana. Sama koskee henkilöitäjotka ovat olleet lähikontaktissa COVID-19 –sairastuneen henkilön kanssa 14 päivän sisällä.
  • Noudata tilojen yhteydessä olevia hygieniaohjeistuksiaPese kädet ennen tenttiin menoa. 3.8.2020 alkaen TUNI EXAM-tiloissa tulee käyttää yliopiston tarjoamaa hengityssuojainta tentin aikana. EXAM-tiloissa on opiskelijoiden käytettävissä käsidesiä ja desinfioivia pyyhintäliinojajoilla voit pyyhkiä näppäimistönhiiren ja muita kosketuspintoja.
  • Niille henkilöillejotka kuuluvat riskiryhmiin tai joiden perheessä on riskiryhmään kuuluviamahdollistetaan tenttiminen muulla suoritustavalla (esimverkkotentti). Tarvittaessa ota yhteyttä tentaattoriin. Exam-tenttimiseen voi myös käyttää esteetöntä tenttitilaa (PC201, Hervanta) tai erityistenttitilaa (A026, keskusta).