Tenttivierailu Tampereen yliopistoon mahdollista 1.6.2020 alkaen

Tenttivierailu Tampereen yliopistoon on jälleen mahdollista maanantaista 1.6.2020 alkaen. Turvaetäisyyksien säilymiseksi tenttivierailukäyttöön tulee yksi tenttipaikka. Tenttivierailupaikka sijaitsee tavalliseen tapaan Tietotalon Exam-tilassa TA203. Tenttiä voi ma-pe klo 8-16.

Tietotalon ulko-ovet ovat lukittuina. Tenttivierailuun tulijan tulee saapua Tietotalon pääoville ja soittaa ovella olevaan puhelinnumeroon, jotta infon henkilökunta voi tulla avaamaan oven. Rakennuksesta poistutaan itsenäisesti, välittömästi tentin päättymisen jälkeen.

Huomaathan, että sairaana ei saa mennä tenttimään. Peru tai muuta varaus heti, jos et pääse tekemään tenttiä varaamanasi ajankohtana. Sama koskee henkilöitä, jotka ovat olleet lähikontaktissa COVID-19 -sairastuneen henkilön kanssa 14 päivän sisällä. Noudata tilojen yhteydessä olevia hygieniaohjeistuksia. Pese kädet ennen tenttiin menoa. EXAM-tiloissa on opiskelijoiden käytettävissä käsidesiä ja desinfioivia pyyhintäliinoja, joilla voit pyyhkiä näppäimistön, hiiren ja muita kosketuspintoja. Noudata EXAM-tilassa turvaetäisyyttä muihin henkilöihin.