TUNI EXAMin käyttöönotto Seinäjoen yliopistokeskuksen tenttitilassa viivästyy

Tampereen yliopistolla on tenttitila Seinäjoen yliopistokeskuksessa, jossa on tällä hetkellä käytössä sähköinen tenttipalvelu Tenttis. Tampereen yliopiston uusi sähköinen tenttipalvelu TUNI EXAM korvaa vuosien 2019-2020 aikana Tenttis-järjestelmän ja myös Seinäjoen tenttitilaan on tulossa EXAM-tenttikoneita. Asennustyö on kuitenkin valitettavasti viivästynyt ja EXAM-järjestelmä saadaan Seinäjoella käyttöön vasta tammikuun 2020 aikana.

Tampereen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja avoimen yliopiston opiskelijat: Jos sinulla on aikomus tenttiä EXAM-tentti syyslukukauden aikana Seinäjoella, ota yhteyttä Päivi Antinojaan (paivi.antinoja@tuni.fi, 040-1901824). Katsomme tapauskohtaisesti, miten sähköinen tentti tai kypsyysnäyte voidaan järjestää Seinäjoella.