Ohjatut ryhmät

Valikoimastamme löytyy valmiiksi suunniteltuja palvelupaketteja ryhmille. Voimme myös räätälöidä tarpeisiinne sopivaa ryhmätoimintaa.

Hopeasali yli 65-vuotiaille

Kuntosaliryhmä, jonka keskeisenä tavoitteena on tasapainon ja lihasvoiman ylläpitäminen ja kehittäminen. Ryhmää ohjaa fysioterapeuttiopiskelija ja ryhmä kokoontuu kerran viikossa  TAMKin Kuntokatu 4:n kuntosalille harjoittelemaan. Jokaiselle kuntosaliharjoittelijalle suunnitellaan yksilöllinen kuntosaliohjelma. Kuntosalilla harjoittelu edellyttää osallistujalta riittävää omatoimisuutta. Ryhmään mahtuu enintään 12 henkilöä. Seuraavaan elokuussa 2019 alkavaan ryhmään ilmoittautuminen alkaa toukokuulla.

Vireyttä vanhuuteen

Ryhmätoiminnan ajatuksena on vaikuttaa ikäihmisten mielen hyvinvointiin liikunnan ja sosiaalisen kanssakäymisen kautta. Ryhmä järjestetään perjantaisin ja toiminta alkaa taas 30. elokuuta 2019. Ryhmäläiset voivat halutessaan vaikuttaa kurssin sisältöön.

Painonhallintaryhmä

Mukava ja tehokas tapa aloittaa tai jatkaa terveellisiä elämäntapoja kannustavassa ja vertaistukea antavassa ryhmässä. Kuusi ryhmätapaamista, joka toinen viikko. Seuraava ryhmä aloittaa 22. lokakuuta 2019 klo 16.00. Ilmoittaudu nettiajanvarauksella.

Lasta odottavien vanhempien ryhmä

Vertaistukea lasta odottaville äideille, isille ja perheille. Teemoina naisen/perheen hyvinvoinnin tukeminen ja ohjaus, raskauden aika, synnytykseen valmistautuminen ja synnytyksen jälkeinen aika vauvan kanssa.

1. kerta: Raskauden aika (vinkkejä oman hyvinvoinnin tukemiseen)
2. kerta: Synnytykseen ja lapsen syntymään valmistautuminen
3. kerta: Oman jaksamisen tukeminen, vauvan hoito ja imetys

HUOM! -Ilmoittaudu kaikille kolmelle kerralle erikseen nettiajanvarauspalvelussa!
-Tarjoamme myös lastenhoitoapua ryhmän kokoontumisen ajaksi. Jos tarvitset lapsillesi hoitopaikan, ilmoita lisätietoihin lasten määrä ja iät.

Terveenä ja hyvinvoivana eläkkeelle

Tarkoitettu 1-4 vuoden päästä eläkkeelle jääville. Ryhmässä opitaan stressinhallintaa, työn ja levon tasapainoa ja terveellisiä elämäntapoja työelämän jälkeen. Seuraava ryhmä aloittaa lokakuussa 2019.

Melko keski-ikäiset naiset

Ryhmä keski-ikää lähestyville naisille. Ryhmässä opitaan esimerkiksi kehon muutoksista vaihdevuosien aikana, seksuaalisuudesta sekä henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Hinta sisältää kehonkoostumus- sekä muita mittauksia. Seuraava ryhmä aloittaa 6. marraskuuta 2019 klo 16.30 ja siitä eteenpäin keskiviikkoisin kuusi kertaa. Ilmoittaudu nettiajanvarauksella.