Fysioterapia- ja liikuntapalvelut

Onko Sinulla yhteisö tai porukka, jonka kanssa haluaisit harrastaa liikuntaa fysioterapeuttisessa ohjauksessa, vai haluatko palveluja itsellesi? Me räätälöimme tarpeisiinne sopivan ryhmän esim. liikuntatilassa, altaalla tai asiakkaan omissa tiloissa. Tarjoamme palveluita myös etukäteen suunniteltuna. Tutustu palveluvalikoimaamme ja ilmoittaudu mukaan. Palvelumme järjestetään Fysioterapiaklinikan tiloissa Arvo Ylpön kadulla 4.

Tanita-kehonkoostumusmittaus

Kertoo kehosi tilanteesta, mittaa mm. lihas- ja rasvamassaa sekä kehon nesteitä. Saat mittauksesta kirjallisen palautteen ja ohjeet.

Polkupyöräergometritesti

Aerobista kuntoa mittaava testi,  jonka pohjalta saat kirjallisen palautteen kuntoiluohjeineen.

Fysioterapeuttinen tutkiminen

Asiakkaan haastattelu, tutkiminen ja neuvonta fysioterapeuttiopiskelijan tekemänä.

Selän tutkimuspaketti

Sisältää ryhdin, asennon ja liikkuvuuden mittauksia sekä harjoitusohjeet. Mittausten tukena käytetään Valedo Shape- ja Valedo Motion mittauksia.

Tasapainon testaaminen

HurLabs tasapainolaudalla tehtävät tasapainomittaukset.

Yksilöllinen neuvonta- ja ohjauskäynti

Haastattelun ja mittausten pohjalta suunnitellaan asiakkaan tavoitteisiin ja tarpeisiin soveltuva harjoitusohjelma kirjallisin ohjein.

Yksilöllisen harjoitusohjelman laatiminen

Asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan ohjausta ja neuvontaa.

Lihashuoltokäsittely

Haastattelun ja tutkimuksen pohjalta ongelmakohtien käsittelyä. Käsittelyt kestoltaan 30min, 45min, 60min tai 90min.

Vesiliikuntaryhmä

Vesiliikuntaryhmiä järjestetään klinikan kautta ja vapaita paikkoja voit tiedustella p. 050 3455130.

Opiskeluterveydenhuolto ja YTHS

Opiskelija tulee OTH:n tai  YTHS:n kautta. Opiskelija on saanut opiskeluterveydenhuollon tai YTHS:n kautta toimeksiannon varata aika maksuttomaan ohjauskäyntiin. Jatkokäyntejä tulee opiskelijalle 2-5, jotka joko opiskelija varaa itse tai klinikalla käydessään. Käynnin kesto 60 min.

Hopeasali yli 65-vuotiaille

Kuntosaliryhmä, jonka keskeisenä tavoitteena on tasapainon ja lihasvoiman ylläpitäminen ja kehittäminen. Ryhmää ohjaa fysioterapeuttiopiskelija ja ryhmä kokoontuu kerran viikossa harjoittelemaan. Jokaiselle kuntosaliharjoittelijalle suunnitellaan yksilöllinen kuntosaliohjelma. Kuntosalilla harjoittelu edellyttää osallistujalta riittävää omatoimisuutta. Ryhmään mahtuu enintään 12 henkilöä.

Vireyttä vanhuuteen

Ryhmätoiminnan ajatuksena on vaikuttaa ikäihmisten mielen hyvinvointiin liikunnan ja sosiaalisen kanssakäymisen kautta. Ryhmäläiset voivat halutessaan vaikuttaa kurssin sisältöön.