Yrityksille ja yhteisöille

Palvelut voidaan räätälöidä teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaan, ja toteuttaa teille sopivassa ympäristössä.
Kertokaa toiveenne täyttämällä sähköinen lomake, niin voimme suunnitella yhdessä teille sopivan palvelun. Valikoimassamme on myös valmiiksi suunniteltuja palvelupaketteja ryhmille.

Pehmolelusairaala

Lapsiryhmille pidettävä pupuhoitola-vastaanotto. Lapsi tuo mukanaan pehmolelun, jota hoidetaan ja annetaan jatkohoito-ohjeet kotiin vietäväksi. Tavoitteena totuttaa lapsi vastaanottotoimintaan ja lieventää lääkäripelkoja.

Ensiapua koululaisille

Ikätasoon suhteutettua teoriaa ja käytännön harjoituksia sisältävä koulutus, jossa käydään läpi mm. hätäensiapu: tajuttoman potilaan tutkiminen, elvytys ja defibrillaattorin käyttö. Koulutuksessa käydään läpi myös vierasesineen poistaminen hengitysteistä ja verenvuodot. Kuuden opiskelijan ryhmä pitää koulutuksen. Ryhmäkoko maks. 30 henkeä.

Hätäensiapua työpaikoille

4-8 tunnin koulutus, jossa käydään läpi hätäensiavun perusteet sekä auttamistoiminta onnettomuudessa ja sairauskohtauksessa. Koulutuksen pitää kuuden opiskelijan ryhmä.  *Palvelu on mahdollista räätälöidä niin, että osallistujat voivat hankkia kurssin päätyttyä hätäensiapukortin. Räätälöidyn koulutuksen pitää opettaja kuuden opiskelijan kanssa.

Defibrillaattorin käyttökoulutus

Työpaikoille jotka ovat hankkimassa tai hankkineet maallikkosydäniskurin. Neljän tunnin koulutuksssa käydään läpi sydäniskurin käyttöä sekä maallikkoelvytys.  Ryhmäkoko maks. 12 henkeä.

Työhyvinvointiryhmä työpaikoille

Tavoitteena aktivoida henkilöstöä kokonaisvaltaisesti liikunnan ja hyvinvoinnin pariin. Paketti sisältää kuntokartoituksen, mittauksia, liikuntatuokioita, elintapaohjausta, luentoja ym. Kesto noin 2 kk, ryhmäkoko 10-14 henkeä.