3D-kyniä ja lumihiutaleita – tuo oppilasryhmäsi joulukuun erikoistyöpajaan

Päästäänköhän vielä tänä vuonna ihastelemaan lumihiutaleita?  Juniversityn erikoistyöpajassa oppilasryhmät virittäytyvät talven tunnelmaan keleistä riippumatta! Työpajassa perehdymme lumihiutaleisiin sekä valmistamme teemaan sopivia koristeita 3D-kynien avulla.

Maksuton työpaja on tarjolla ajalla 1.12.-18.12.2020 Juniversityn Tiedeluokassa Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Sisällöt sopivat alakoulun yläluokille (3.-6.-luokkalaiset) sekä yläkouluryhmille (7.-9.-luokkalaiset). Työpajan kesto on 60 min. Vallitsevan tilanteen vuoksi otamme vastaan maksimissaan kaksi ryhmää päivässä.

Varaa työpajasi sähköpostitse juniversity@tuni.fi. Mainitse varausta tehdessäsi ryhmän koko, luokka-aste sekä sopivat ajankohdat Tiedeluokkavierailulle (päivämäärä ja kellonaika).