Aurinkoista kesää! Juniversity lomailee heinäkuussa

Kuvituskuva

Juniversity-tiimi toivottaa aurinkoista ja innostavaa kesää! Lomailemme pääsääntöisesti heinäkuussa ja palaamme kuulolle elokuun alussa.

• Juniversityn asiointiosoite juniversity@tuni.fi palvelee vielä 30.6.  saakka. Palaamme viestien ääreen seuraavan kerran elokuun alussa.
  • Saat meiltä postia seuraavan kerran 10.8. tuoreen uutiskirjeen muodossa. Tilaa koulukuukausittain ilmestyvä kirjeemme!
  • Sosiaalisen median kanavamme aktivoituvat jälleen elokuussa lukuvuoden alkaessa.

Jos kesälomallakin haluat tutkia ja tieteillä, tutustu alakouluikäisille suunnattuihin Virtuaali-Tiedepysäkkeihimme. Katso myös LUMA-keskus Suomi -verkostosta kootut vinkit kesäisen luonnon tutkimiseen.

Kuullaan taas pian!

Juniversityn sosiaalisen median kanavat listattuna. Löydät meidät Facebookista, Twitteristä, Instagramista ja YouTubesta hakusanalla Juniversity.