Tammikuun Tiedekahvila goes RoboLab

Jonne Renvall Tampereen yliopisto / Tampere University

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Tiedekahvila kutsuu sinut nuori tutustumaan uusiin aloihin ja mahdollisuuksiin. Oletpa sitten ammattikoulussa, lukiossa, välivuotta viettämässä tai missä elämänvaiheessa tahansa, olet tervetullut kuulolle. Heitä siis kahvit kuppiin, jalat pöydälle ja lähde mukaan löytämään oma juttusi!

Aika: pe 2o.1.2023 klo 14.00 – 15.00
Paikka:  verkossa Tieteen päivien ohjelman yhteydessä (linkki julkaistaan myöhemmin)

Aihe: Tammikuun Tiedekahvila goes RoboLab

Tampereen korkeakouluyhteisön Robolab on avoin modernin robotiikan oppimisympäristö ihmisille ja roboteille Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Pääsemme Tiedekahvilan kameran kautta tutustumaan kuinka tällaisessa oppimisympäristössä voi oppia, tutkia ja kehittää ihmisen ja robotin yhteistyötä.  RoboLabin laitekanta kattaa mm. teollisuusrobotiikan, mobiilirobotiikan ja laajan valikoiman sensoreita, AR/VR tekniikkaa ja työasemia.

Avaa ovi RoboLabiin ja tule mukaan oppimaan robotiikasta!

Tammikuun Tiedekahvila on osa Tieteen päivien Nuorten päivän ohjelmaa. Tiedekahvilaan voi osallistua Zoomissa.

#robotiikka #tekniikka

Oppimistehtävä

Tiedekahvilan jälkeen voit jatkaa pohdintoja miettimällä alla olevaa oppimistehtävää. Kirjaa ylös ajatuksiasi tai vaikka keskustelua kaverin kanssa!

(Oppimistehtävä tulossa)