Toukokuussa tiedossa täydennyskoulutusta ja valoa!

Punainen lasersäde osuu prismaan.

Toukokuussa on jälleen tarjolla täydennyskoulutusta opettajille! Tällä kertaa koulutus on suunnattu matemaattisten aineiden aineenopettajille sekä muille kiinnostuneille. Koulutuksessa tutustutaan tiedeluokkatoiminnan mahdollisuuksiin luonnontieteiden opetuksessa ja oppimisessa sekä valon tutkimuspaketti Photonics Explorer Kit:iin.

Aika: tiistaina 16.5. klo 14–17
Paikka: Juniversityn tiedeluokka, Tampereen yliopiston Hervannan kampus (Korkeakoulunkatu 3, 33720 Tampere)
Kenelle: Matemaattisten aineiden aineenopettajille sekä muille kiinnostuneille. Koulutukseen mahtuu 25 osallistujaa.
Ilmoittautuminen: Linkin kautta

Tiedeluokkatoiminta luonnontieteiden oppimisen ja opetuksen tukena

Tiesitkö, että yliopistojen tiede- ja teknologialuokissa järjestetään toiminnallisia aktiviteetteja tukemaan luonnontieteiden oppimista ja opetusta? Miksi lähteä ulos luokasta ja kuinka tuoda lisää toiminnallisuutta luokkahuoneeseen? Tule kuulemaan mahdollisuuksista fotoniikan opetuspaketti Photonics Explorer Kitin hyödyntämisestä opetuksessa sekä Juniversityn tarjoamista palveluista opetuksen ja oppimisen tueksi. Voit tilata Photonics Explorer Kit -opetuspaketin ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä maksutta koulusi käyttöön. Opetuspaketit toimitetaan osana Tampereen yliopiston lippulaiva PREINin kampanjaa. Voit lukea lisää kampanjasta ja opetuspaketista PREINin kotisivuilta.

Löydät Photonics Explorer Kitin nyt myös Juniversityn Lainaamosta! Lainaamostamme voit maksutta lainata luonnontieteiden ja teknologian opetusvälineistöä. Kurkkaa lainaamoon tästä linkistä.

Järjestettävä täydennyskoulutus on osa Valon viikkoa, jota vietetään 15.-17.5.2023. Kyseisellä viikolla on myös Juniversityn tiedeluokassa tarjolla valoteemaisia työpajoja oppilasryhmille varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Katso vapaat ajat ja varaa vierailu omalle luokallesi nettisivuiltamme! Valon viikon ohjelmasta voit lukea lisää myös PREINin kotisivuilta.

Täydennyskoulutuksen rahoittaa Opetushallitus ja siihen osallistuminen on osallistujalle maksutonta. Koulutuksen järjestää Tampereen yliopiston Juniversity osana LUMA-keskus Suomi-verkostoa. Voit syventää osaamistasi näiden ja monien muiden aiheiden parissa LUMAn lumoa ja Ulos luokasta –verkkokursseilla. Koulutukset ovat maksuttomia ja niitä voi suorittaa omaan tahtiin. Tutustu tarkemmin: https://www.luma.fi/opettajille/luman-lumoa/