Juniversity esittäytyy! YouTube-live 15.4.

Bannerikuva, jossa taustalla valokuva lapsesta käsi korvalla kuuntelemassa. Kuvassa violetti teksti "Juniversity esittäytyy" sekä "Live 15.4.".

Tervetuloa tutustumaan Tampereen yliopiston Juniversityn tiedekasvatustoimintaan verkon välityksellä torstaina 15.4.2021. Iltapäivän aikana kuullaan lyhyt esittely Juniversityn toiminnasta yleisellä tasolla sekä pureudutaan tarkemmin toisen asteen opiskelijoille ja oppilaitoksille suunnattuun palvelukokonaisuuteen. Illan päättää toisen asteen opiskelijoille suunnattu Tiedekahvila. Tilaisuutta voi seurata YouTube-kanavallamme reaaliaikaisesti, tallenne tilaisuudesta on nähtävissä 14 vuorokauden ajan. 

Suora linkki tilaisuuteen päivitetään tähän lähempänä tapahtuma-aikaa.

Tapahtuman löydät myös Facebookista!

Tilaisuus on osa LUMA-keskus Suomi –verkoston StarT-virtuaaliviikkoa, joten voit seurata ohjelmaa myös tapahtuma-alustan kautta. StarT-virtuaaliviikko on maksuton ja kaikille avoin virtuaalinen tiede- ja teknologiatapahtuma, joka tarjoaa innostavia LUMA-työpajoja lapsille ja nuorille sekä uusia ideoita opettajille eheyttävän ja monialaisen opetuksen toteuttamiseen LUMA-aineiden parissa. Tapahtuma järjestetään kokonaan verkossa, lisätiedot ja rekisteröityminen tapahtuma-alustalle: https://events.liveto.io/events/start-virtuaaliviikko-2021  

Päivän ohjelma

15:15-15:45 Juniversityn esittely  

Tampereen yliopiston Juniversity innostaa lapsia, nuoria ja opettajia tiede- ja teknologiakasvatuksen pariin. Tervetuloa kuulemaan Juniversityn toiminnasta vuorovaikutteiseen live-lähetykseen! Äänessä Lotta Abendstein ja Laura Salkonen. 

16:00-16.45 Juniversityn palvelukokonaisuus toiselle asteelle 

Tervetuloa kuulemaan millaisia palveluita Tampereen yliopisto tarjoaa toisen asteen opiskelijoille, opoille ja opettajille ympäri Suomen. Tilaisuudessa kuulet myös, miten palvelukokonaisuutta kehitetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Äänessä Tuulikki Harsia ja Susanna Petäjistö. 

18:00-19:00 Tiedekahvila: Vierailulla monikudosmallintamisen huippuyksikössä  

Mikä ihmeen body-on-chip? Entä miten huippulaboratoriossa muodostetaan ihmisperäisiä sydän- tai luukudoksia? Hyppää mukaan ainutlaatuiselle labravierailulle Tampereen yliopiston Kaupin kampukselle.  Vieraana tutkijatohtori Mari Pekkanen-Mattila ja keskustelua johdattelemassa opiskelijalähettiläs Anniina Halonen.