Tutkijoiden yön nuorten päivä pe 30.9. Nokia Arenalla Paidiassa

Kuvituskuva. Juniversityn graaafisen ilmeen mukainen suurennuslasi.

Tutkijoiden yö perjantaina 30.9. on suuri eurooppalainen tiedetapahtuma, jossa tiede ja tutkimus avaavat ovensa suurelle yleisölle. Tampereen korkeakouluyhteisö ja Juniversity ovat tänäkin vuonna mukana tapahtumassa monitieteisellä ohjelmalla, johon kuuluu tekemistä ja oppimista kaikenikäisille.

Tutkijoiden yön tarjonta oppilasryhmille

Opettaja, osallistu ryhmäsi kanssa Tutkijoiden yöhön! Erityisesti 9. luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille lukioissa ja ammattioppilaitoksissa suunnattu päiväohjelma toteutetaan tänä vuonna  klo 9.00-15.00 Paidiassa. Paidia on korkeakouluyhteisön yhteinen tutkimus- ja toimintatila Nokia Arenalla.

Ohjelma

Klo 9-14 Työpajoja ja Pop up -demoja

  • ohjattuja työpajoja, teemana fotoniikka eli valo-oppi
  • pop up -demopisteitä, teemana fotoniikka ja sen sovellutukset
  • pop up -demopisteitä, teemana VR-ympäristöt

Klo 14-15 Tiedekahvila

  • Professori Juha Toivonen Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnasta keskustelemassa valoon perustuvista teknologioista, fotoniikasta ja niiden sovelluksista. Mukana myös Tampereen yliopiston opiskelijalähettiläs. Tilaisuutta voi seurata paikan päällä Paidiassa tai etäyhteydellä.

Työpajoihin ja Tiedekahvilaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja: juniversity@tuni.fi

Lue lisää tutkijoiden yöstä https://events.tuni.fi/tutkijoidenyo/ 

******************************

Paidia on korkeakouluyhteisön yhteinen tutkimus- ja toimintatila Nokia Arenalla, jossa pelillisyys, laajennettu todellisuus ja uudet hybridit ympäristöt avaavat uudenlaisia mahdollisuuksia sekä oppimiseen ja tutkimukseen että yhteistyöhön ja kumppanuuksiin.  

Löydät Paidian tulemalla Nokia Arenan pääsisäänkäynnin vasemman puolen liukuportaita ylös ja vasemmalle (A3 porttia vastapäätä, Casinon yläpuolella). Paidiaan pääsee myös esteettömästi areenan pääsisäänkäynnin tuulikaapin hissistä (3.krs).

Osoite Kansikatu 3, 33100 Tampere