Nuorille suunnattu kurssikokonaisuus Business meets luonnontieteet käynnistyy taas!

Valokuva, lähikuva mietteliäästä nuoresta.

Suosittu kurssisisältö Business meets luonnontieteet käynnistyy jälleen! Kurssi sijoittuu vuodenvaihteeseen 2019-2020 ja kerrat järjestetään kuutena viikkona kuudessa eri yhteistyöyrityksessä.

Kohderyhmä: Yläkoulun 8.-9.-luokkalaiset sekä toisen asteen opiskelijat (lukio ja ammattikoulu).

Aika: tiistaisin 3.12., 10.12., 17.12.2019 sekä 14.1., 21.1. 28.1.2020 kello 15-17.

Paikka: Yhteistyöyritykset Tampereen alueella.

Laajuus: Kurssi vastaa 0,5 lukiokurssia. Kurssista saatavalla todistuksella on mahdollisuus hakea suoritusmerkintää omasta oppilaitoksesta. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäoloa kaikilla kerroilla.

Ilmoittautuminen: Kurssi on alkanut ja ilmoittautuminen päättynyt! Peruutuspaikkoja voit kysellä sähköpostitse juniversity@tuni.fi. Ilmoittautuessa kysytään osallistujan yhteystietojen (nimi, puhelinnumero, sähköposti) lisäksi myös huoltajan puhelinnumeroa ja sähköpostia. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Puolet paikoista on varattu yläkouluikäisille ja puolet toisen asteen opiskelijoille. Kurssille ilmoittautuneille on lähtenyt infokirje iltapäivällä 26.11. Tarkistathan roskapostin, mikäli kirje ei ole tullut perille. 

Fyysikosta toimitusjohtajaksi tai myyntitykistä suoraan virtuaalitodellisuuteen? Millainen on ohjelmistokehittäjän päivä? Entäpä mitä tapahtuu kuvausstudion lavasteissa tai teknologia-alan tutkimusyksikössä? Ajatteletko tietäväsi, mille alalle kouluttaudut ja millaisia työtehtäviä se tuo tullessaan? Juniversity ja yhteistyöyritykset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan näkemään ja kokemaan, mitä erilaisten työtehtävien parissa tapahtuu. Tule kumoamaan ennakkokäsityksesi tai löytämään itseäsi kiinnostava polku kohti tulevaisuuden poikkitieteellistä ja monimuotoista työelämää.

Tarjolla on mielenkiintoisia uratarinoita, toiminnallista tekemistä sekä verkostoitumismahdollisuuksia 8.-9. luokkalaisille sekä toisen asteen opiskelijoille. Opiskelijan kokemuksia kevään 2019 kurssista löytyy täältä.

Lisätiedot: juniversity@tuni.fi sekä koordinaattori Eeva Mäkelä, eeva.makela@tuni.fi, puh. 050 447 8428.

 

Yhteistyössä tampereen yliopiston juniversity yle civit vincit modulight etteplan more sandvik ja yle mediapolis