Robotiikan projektikurssi toisen asteen opiskelijoille lokakuussa

Valokuva, nuoria juniversityn tiedeluokassa.

Kiinnostaako tulevaisuuden projektityöskentely helposti lähestyttävällä ja hauskalla tavalla? Oletko aina halunnut selvittää millaista olisi työskennellä projektin johdossa?

Nyt siihen on mahdollisuus Pullonkaula Ry:n ja Juniversityn yhteistyössä toteutetussa Robotiikka-workshopissa. Viikonlopun aikana opit sekä tekniikan alan huippuosaamista, tulevaisuuden projektinhallintaa että tiimityöskentelyä. Workshop ei vaadi ennakko-osaamista, vain innostus ja halu oppia uutta riittävät. Tule siis ottamaan selvää, kenen tiimi saa allekirjoitettua myyntisopimuksen ja lähtee ”yrityksen” johtajina kotiin!

Kurssilla pääset tutustumaan yliopistokampukseen, tekniikan alan korkeakouluopintoihin ja tietysti mahtaviin uusiin ihmisiin.

Kohderyhmä: Toisen asteen opiskelijat (lukio ja ammattikoulu).

Aika: Lauantai-sunnuntai 23.-24.10.2021 molempina päivinä kello 9-17.

Mitä kurssilla tapahtuu: Viikonlopun aikan osallistujat työskentelevät pienryhmätiimeissä harjoitellen samalla projektinhallinnan ja tiimityöskentelyn taitoja. Tiimit kisailevat leikkimielisesti toisiaan vastaan ja viikonloppu huipentuu voittajatiimin valintaan. Käytämme kurssilla Lego Mindstorms EV3-robotteja ja viikonloppu sisältää paljon rentoa itse tekemistä yhdessä tiimiläistesi kanssa.

Miksi osallistua: Kurssilla opittavista taidoista on hyötyä tulevissa opinnoissa ja työelämässä. Pääset myös tutustumaan korkeakouluun ja opiskeluun, sillä kurssilla vetäjinä toimivat yliopiston tekniikan alan opiskelijat. Takaamme myös rennon ja hauskan tunnelman!

Hinta: Kurssi on osallistujille maksuton. Kampuksella on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti.

Paikka: Tampereen yliopiston Hervannan kampus, päärakennus. Korkeakoulunkatu 10, 33720 Tampere. Katso tästä kampuskartta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella! Lähetämme osallistujille infokirjeen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Ohjaajina toimivat Tampereen yliopiston opiskelijat ja Pullonkaula ry:n jäsenet Konsta Martikainen, Lauri Kemppi ja Tommi Laitila. Pullonkaula ry on modernin tuotantotekniikan ammattiainekerho Tampereen yliopiston Hervannan kampukselta. Keskiössä ovat tekemisen meininki ja tulevaisuuden tekniikat!

Yhteystiedot

Valokuva, lähikuvassa Laura Salkonen.

Laura Salkonen

Valokuva, lähikuvassa Tuulikki Harsia.

Tuulikki Harsia

  • Asiantuntija
  • Opiskelijarekrytointi, toisen asteen ja korkea-asteen välinen yhteistyö
  • 050 575 4470
  • tuulikki.harsia@tuni.fi