Robotiikan projektikurssi toisen asteen opiskelijoille lokakuussa

valokuva, lähikuva lego ev3-robotista.

Kiinnostaako tulevaisuuden projektityöskentely helposti lähestyttävällä ja hauskalla tavalla? Oletko aina halunnut selvittää millaista olisi työskennellä projektin johdossa?

Nyt siihen on mahdollisuus Pullonkaula Ry:n ja Juniversityn yhteistyössä toteutetussa Robotiikka-workshopissa. Viikonlopun aikana opit sekä tekniikan alan huippuosaamista, tulevaisuuden projektinhallintaa että tiimityöskentelyä. Workshop ei vaadi ennakko-osaamista, vain innostus ja halu oppia uutta riittävät. Tule siis ottamaan selvää, kenen tiimi saa allekirjoitettua myyntisopimuksen ja lähtee ”yrityksen” johtajina kotiin!

Kohderyhmä: Toisen asteen opiskelijat (lukio ja ammattikoulu).

Aika: Lauantai-sunnuntai 23.-24.10.2021 molempina päivinä kello 9-17.

Hinta: Kurssi on osallistujille maksuton. Kampuksella on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti.

Paikka: Tampereen yliopiston Hervannan kampus, päärakennus. Korkeakoulunkatu 10, 33720 Tampere. Katso tästä kampuskartta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella! Lähetämme osallistujille infokirjeen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Käytämme kurssilla Lego Mindstorms EV3-robotteja. Ohjaajina toimivat Tampereen yliopiston opiskelijat ja Pullonkaula ry:n jäsenet Konsta Martikainen, Lauri Kemppi ja Tommi Laitila. Pullonkaula ry on modernin tuotantotekniikan ammattiainekerho Tampereen yliopiston Hervannan kampukselta. Keskiössä ovat tekemisen meininki ja tulevaisuuden tekniikat!

Yhteystiedot

Valokuva, lähikuvassa Laura Salkonen.

Laura Salkonen

  • Asiantuntija
  • Tiedekasvatustoiminnan kehittäminen, tiedekasvatuksen ohjaajat, vapaa-ajan toiminta, LUMA-keskus Suomi -verkosto
  • 050 447 9335
  • laura.salkonen@tuni.fi
Valokuva, lähikuvassa Tuulikki Harsia.

Tuulikki Harsia

  • Asiantuntija
  • Toisen asteen ja korkea-asteen välinen yhteistyö, yhteistyömuotojen kehittäminen ja koordinointi
  • 050 575 4470
  • tuulikki.harsia@tuni.fi