Kerhot

Oletko innostunut itse tekemään? Tutkimaan ja kokeilemaan? Tule tiedekerhoon!
Juniversity tarjoaa erilaisia tiede-, elektroniikka-, ohjelmointi- ja robotiikka-aiheisia kerhoja peruskouluikäisille lapsille ja nuorille sekä syys- että kevätlukukaudella. Kerhotoiminta järjestetään osana Tampereen kaupungin Lupa liikkua Lupa harrastaa -iltapäivätoimintaa.

Ajankohtaista

Lukuvuosi 2023-24

Järjestämme tiede- ja teknologiakerhoja osana Tampereen kaupungin Lupa liikkua Lupa harrastaa -iltapäivätoimintaa. Ryhmät kokoontuvat kouluilla tai Hervannan kampuksen tiedeluokassa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Tampereen kaupungin sivuilla.

LUMA-keskus Suomi -verkoston muiden toimijoiden verkkokerhoihin voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Lisätiedot kerhoista löydät verkoston kotisivuilta.

 

Kolme lasta ohjaavat tablettitietokoneilla robottipalloja laboratoriotakit yllään. Ohjaaja seuraa taustalla.

Mitä kerhossa tapahtuu?

Kerhoja ohjaavat Juniversityn innostavat ja osaavat tiedekasvatusohjaajat, jotka ovat pääosin Tampereen yliopiston opiskelijoita. Varsinainen kerhokerta kestää 60 tai 90 minuuttia. Kerhossa ollaan sisävaatteilla ja päälle puetaan tarvittaessa kerhosta saatava laboratoriotakki ja suojavälineet. Sisäkengät tai -tossut voi halutessaan ottaa mukaan ja pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni.