Kerhot

Oletko innostunut itse tekemään? Tutkimaan ja kokeilemaan? Tule tiedekerhoon!
Juniversity tarjoaa erilaisia tiede-, elektroniikka-, ohjelmointi- ja robotiikka-aiheisia kerhoja peruskouluikäisille lapsille ja nuorille sekä syys- että kevätlukukaudella.

Ajankohtaista

Kevät 2022

Tiede- ja teknologiakerhoja ei järjestetä kevätlukukaudella 2022. Kerhotoimintaan on kuitenkin mahdollisuus osallistua osana Tampereen kaupungin Lupa liikkua Lupa harrastaa -iltapäivätoimintaa, lisätiedot Tampereen kaupungin sivuilta  sekä verkon välityksellä LUMA-keskus Suomi -verkoston muiden toimijoiden verkkokerhoissa.

 

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu verkkolomakkeella.  Lomakkeella voitte valita kolme kerhotoivetta ensisijaisuusjärjestyksessä. Mikäli haluatte ilmoittautua vain yhteen tai kahteen kerhoon, saman kerhon voi valita myös useamman kerran. Kerholaiset valitaan arpomalla, mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kerhopaikkoja. Jokaiseen kerhoon mahtuu 12 innokasta osallistujaa.

Pandemiatilanne ja turvallisuus

Kerhotoiminnassamme huomioimme vallitsevan pandemiatilanteen muun muassa tehostamalla hygieniaa sekä osallistujien että välineiden osalta ja mahdollistamalla turvavälit. Ettehän osallistu kerhotoimintaan, mikäli lapsella on hengitystieoireita.

Valokuva, taustalla juniversityn ohjaaja ja etualalla lapsia ohjaamassa sphero-robottipalloja.

Kerhosisällöt

Tutustu tarkemmin kaikkiin valikoimastamme löytyviin kerhosisältöihin.

Mitä kerhossa tapahtuu?

Kerhoja ohjaavat Juniversityn innostavat ja osaavat tiedekasvatusohjaajat, jotka ovat pääosin Tampereen yliopiston opiskelijoita. Varsinainen kerhokerta kestää 60/90 minuuttia. Lapset ovat kerhossa ilman vanhempiaan. Kerhon päätyttyä ohjaaja saattaa lapset ulko-ovelle. Kerhossa ollaan sisävaatteilla ja päälle puetaan tarvittaessa kerhosta saatava laboratoriotakki ja suojavälineet. Sisäkengät tai -tossut voi halutessaan ottaa mukaan ja pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni.

Yhteystiedot

Kysy lisää!

juniversity@tuni.fi

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.
Puh. 050 417 6493 (kerhoaikoina)

Luonnontieteen luokka
Tampereen yliopisto, Keskustakampus
Åkerlundinkatu 5, Tampere
Virta-rakennus, 2.krs.
Puh. 050 436 4311 (kerhoaikoina)

Valokuva juniversityn tiedeluokasta jossa taustalla laboratoriokeittiö ja etualalla pöytä, jossa värikkäitä liuoksia laboratorioastioissa.