Tiedeleirit 2020 pyritään järjestämään loppukesästä

Valokuva, juniversityn ohjaaja ja lapsia työskentelmässä iloisena yhdessä.

Päivitetty 19.5.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tiedeleirejä ei järjestetä kesällä 2020. Sekä lasten ja nuorten että työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, emmekä valitettavasti voi sitä tässä tilanteessa leiriläisille taata.
Aiemmasta tiedosta poiketen leirejä ei myöskään järjestetä loppukesästä.

 

Päivitetty 4.5.

Juniversityn tiedekesäleirit on vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirretty loppukesälle ja ne pyritään järjestämään heinä-elokuun vaihteessa. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja noudatamme yleisiä suosituksia sekä Tampereen korkeakouluyhteisön linjauksia.  Tiedotamme mahdollisista muutostilanteista kotisivuillamme.

Kesäleireillä tutustutaan tieteisiin tekemällä ja tutkimalla, Juniversityn osaavien ja innostavien ohjaajien opastuksella. Ohjelma sisältää muun muassa erilaisia tiedekokeita, robotiikkaa, tutkimista, vierailuja, pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa. Kaikki leirit järjestetään Juniversityn tiedeluokassa Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Ilmoittautuminen leireille avautuu ma 25.5.2020 kello 9.00.  Yhdelle leirille valitaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksu maksetaan erillisen ohjeen mukaan lähempänä leirin aloitusta.

Tiedekesäleirit 7-9–vuotiaille sekä 10-12–vuotiaille

27.-31.7. sekä 3.-7.8.2020 (samansisältöiset toteutukset). Leirit ovat päiväleirejä, ma-pe klo 9-15. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Tiedekesäleirit 13-15–vuotiaille

ma-ke 3.-5.8.2020, kaikkina päivinä klo 9-15. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.