Mahtavaa matematiikkaa -teemapäivä 4.11.

mahtavaa matematiikkaa luma-keskus suomi -verkoston banneri.

Tule mukaan mahtavalle matkalle matematiikan maailmaan! Mahtavaa matematiikkaa on TEK:n tempaus, jolla halutaan nostaa esiin matematiikkaa monipuolisesti.

Teemapäivää vietetään jälleen 4.11., ja LUMA-keskus Suomi -verkosto on mukana tuomassa iloa matematiikan opiskeluun ympäri Suomen.

Virtuaaliluentoja, tapahtumia ja materiaaleja

Haluaisitteko tutustua matematiikkaan pulmien tai origamien parissa? Miten olisi luento kaarevuuksista? Tai syttyisikö innostus matematiikan opiskeluun opintokäynnillä?

Olemme koonneet LUMA-keskus Suomen verkkosivuille laajan valikoiman erilaisia tapahtumia ja materiaaleja teemapäivän tueksi. Valikoimasta löytyy sopivia sisältöjä aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

Kurkkaa luennot, tapahtumat ja materiaalit! 

Tehdään yhdessä koko Suomeen mahtava matematiikkasyksy!

Teemapäivän kotisivut mahtavaamatematiikkaa.fi kokoaa eri toimijoiden tuottamat materiaalit ja syksyn aikana järjestämät tapahtumat yhden sivun alle. Kuka vain voi ilmoittaa sivulle oman matikka-aiheisen tapahtumansa.

Kutsumme myös kaikki Suomen koulut ja päiväkodit järjestämään Mahtavaa matematiikkaa -teemapäivän ympärillä ohjelmaa omassa oppimisyhteisössä! Apuna suunnittelussa voi vapaasti käyttää yllä lueteltuja ja tempauksen kotisivulta löytyviä ideoita ja materiaaleja. Fiiliksiä voi jakaa somessa aihetunnisteella #mahtavaamatematiikkaa.