Nuoret

Valokuva. Nuoria työskentelemässä keskittyneesti tiedeluokassa Hervannan kampuksella.

Mietityttävätkö tulevaisuus, opiskelu ja mahdollisuudet? Tai ehkä kaipaat lisäjeesiä opiskelun tueksi? Anna meidän auttaa! Tarjoamme avuksesi tietoa, tsemppiä ja tukea.

Olet tervetullut tutustumaan Tampereen yliopiston Juniversityn toimintaan! Meiltä löytyy tarjontaa sekä yläkoulussa, lukiossa että ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai vaikka välivuotta viettäville ja tulevaisuuttaan tutkiville.

Tutustu toimintaamme!

Tiedekahvila

Tiedekahvila kutsuu sinut tutustumaan ajankohtaisiin teemoihin ja uusiin aloihin. Tule kuulemaan mielenkiintoisista ilmiöistä ja löytämään uusia kiinnostuksen kohteita –ehkäpä myös tulevaisuuden urasi!

Tiedekahvila

Valokuva, viisi nuorta istumassa portailla.

Syvennä osaamistasi kursseilla

Haluatko sukeltaa syvemmälle sinua kiinnostavaan tieteenalaan tai aiheeseen? Tai kaipaatko kertausta koulun oppeihin? Tutustu kursseihimme!

Kurssit yläkouluikäisille

Kurssit toiselle asteelle

Videopodcasteja tulevaisuuden tueksi

Mistä tietää, mitä kaikkea voi opiskella ja minne koulutuksella voi työllistyä? Videopodcast-sarjamme tarkoituksena on kertoa informatiivisesti ja kannustavasti, mitä kaikkea korkeakoulussa voi opiskella ja millaisia työllistymismahdollisuuksia nämä opinnot tarjoavat.

Videopodcast

Tampereen yliopisto –minun ratkaisuni?

Inspiroivia tutkinto-ohjelmia, satoja tulevaisuuden tekijöitä opiskelukavereina ja monialaista huippututkimusta –olisiko sinun ratkaisusi Tampereen yliopisto?

Minun ratkaisuni tuni.fi-sivustolla

Opetusta ja tapahtumia toiselle asteelle

Vinkkaa meistä opollesi tai opettajallesi! Tampereen yliopistolta löytyy esimerkiksi vierailijoita oppitunneille sekä tapahtumia ja tutustumismahdollisuuksia koulupäiviin.

Opetusta ja tapahtumia tuni.fi-sivustolla