2. asteen opiskelijat

ylhäältä päin otettu valokuva Juniversityn tiedeluokasta. Nuoria työskentelemässä pöytäryhmän ääressä.

Mietityttävätkö tulevaisuus, opiskelu ja mahdollisuudet? Tai ehkä kaipaat lisäjeesiä opiskelun tueksi? Anna meidän auttaa! Tarjoamme avuksesi tietoa, tsemppiä ja tukea.

Olet tervetullut tutustumaan Tampereen yliopiston Juniversityn toimintaan! Meiltä löytyy tarjontaa sekä lukiossa että ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai vaikka välivuotta viettäville ja tulevaisuuttaan tutkiville. Poimi siis alta itseäsi kiinnostavat matskut ja tapahtumat.

Syvenny tieteisiin tai kertaa oppimaasi kursseillamme

Haluatko sukeltaa syvemmälle sinua kiinnostavaan tieteeseen? Entä mitä syntyy, kun eri tieteenalat kohtaavat? Kaipaatko kertausta koulun oppeihin?
Kurssit 2. asteen opiskelijoille

Tutustu aloihin ja mahdollisuuksiin Tiedekahvilassa

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Heitä siis kahvit kuppiin ja lähde mukaan löytämään oma juttusi!
Tiedekahvila

Mediatutkimustunnit

Mediakritiikkiä, meemejä ja tulevaisuuden mediaa! Tule keskustelemaan Tampereen yliopiston mediatutkijoiden kanssa.
Mediatutkimustunnit

Virtuaalihelpistä jeesiä kotitehtäviin ja opiskeluun

Tuskailetko kotitehtävien tai vaikealta tuntuvan teorian parissa? Kysy apua Virtuaalihelpin Discordissa! Tarjoamme matematiikkaan, fysiikkaan ja kemiaan virtuaalihelppiä!
Virtuaalihelppi

Videopodcasteja tulevaisuuden tueksi

Mistä tietää, mitä kaikkea voi opiskella ja minne työllistyä opintojen jälkeen? Videopodcast-sarjamme tarkoituksena on kertoa informatiivisesti ja kannustavasti, mitä kaikkea korkeakoulussa voi opiskella ja millaisia työllistymismahdollisuuksia nämä opinnot tarjoavat.
Videopodcast

Tampereen yliopisto – minun ratkaisuni?

Inspiroivia tutkinto-ohjelmia, satoja tulevaisuuden tekijöitä opiskelukavereina ja monialaista huippututkimusta – olisiko sinun ratkaisusi Tampereen yliopisto?
Minun ratkaisuni tuni.fi-sivustolla

Ota haltuun meidän some!

Seuraa kanaviamme, niin saat tiedot uusimmista kuulumisista ensimmäisten joukossa.

YouTube (Juniversity)

Instagram (juniversity_tre)

Twitter (juniversity_tre)

Facebook (Juniversity)

Myös Tampereen yliopisto on somessa! Löydät kanavat muun muassa YouTubesta (Tampere Universities), Instagramista (tampereuni), Twitteristä (TampereUni) ja Facebookista (Tampere University)

Kuvituskuva. Sosiaalisen median kanavat, jotka lueteltuna myös tekstissä.