2. asteen opiskelijat

ylhäältä päin otettu valokuva Juniversityn tiedeluokasta. Nuoria työskentelemässä pöytäryhmän ääressä.

Mietityttävätkö tulevaisuus, opiskelu ja mahdollisuudet? Tai ehkä kaipaat lisäjeesiä opiskelun tueksi? Anna meidän auttaa! Tarjoamme avuksesi tietoa, tsemppiä ja tukea.

Olet tervetullut tutustumaan Tampereen yliopiston Juniversityn toimintaan! Meiltä löytyy tarjontaa sekä lukiossa että ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai vaikka välivuotta viettäville ja tulevaisuuttaan tutkiville. Poimi siis alta itseäsi kiinnostavat matskut ja tapahtumat.

Lähde mukaan!

Syvenny tieteisiin tai kertaa oppimaasi kursseillamme

Haluatko sukeltaa syvemmälle sinua kiinnostavaan tieteeseen? Entä mitä syntyy, kun eri tieteenalat kohtaavat? Kaipaatko kertausta koulun oppeihin?
Kurssit 2. asteen opiskelijoille

Tutustu aloihin ja mahdollisuuksiin Tiedekahvilassa

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Heitä siis kahvit kuppiin ja lähde mukaan löytämään oma juttusi!
Tiedekahvila

tiedekahvilan logo

Mediatutkimustunnit

Mediakritiikkiä, meemejä ja tulevaisuuden mediaa! Tule keskustelemaan Tampereen yliopiston mediatutkijoiden kanssa.
Mediatutkimustunnit

Virtuaalihelpistä jeesiä kotitehtäviin ja opiskeluun

***Aalto-yliopiston ja Tampereen yliopiston yhteistyössä toteuttaman virtuaalihelpin toiminta on päättynyt.***”

Tuskailetko kotitehtävien tai vaikealta tuntuvan teorian parissa? Kysy apua Virtuaalihelpin Discordissa! Tarjoamme matematiikkaan, fysiikkaan ja kemiaan virtuaalihelppiä!
Virtuaalihelppi

Podcasteja tulevaisuuden tueksi

Mistä tietää, mitä kaikkea voi opiskella ja minne työllistyä opintojen jälkeen? Podcastiemme tarkoituksena on kertoa informatiivisesti ja kannustavasti, mitä kaikkea korkeakoulussa voi opiskella ja millaisia työllistymismahdollisuuksia nämä opinnot tarjoavat.
Podcast

Valokuva, jossa kolme nuorta työskentelemässä yhdessä tablet-tietokoneilla

Tampereen yliopisto – minun ratkaisuni?

Inspiroivia tutkinto-ohjelmia, satoja tulevaisuuden tekijöitä opiskelukavereina ja monialaista huippututkimusta – olisiko sinun ratkaisusi Tampereen yliopisto?
Minun ratkaisuni tuni.fi-sivustolla

Opetusta ja tapahtumia toiselle asteelle

Vinkkaa meistä opollesi tai opettajallesi! Tampereen yliopistolta löytyy esimerkiksi vierailijoita oppitunneille sekä tapahtumia ja tutustumismahdollisuuksia koulupäiviin.

Opetusta ja tapahtumia tuni.fi-sivustolla

Ota haltuun meidän some!