Mediatutkimustunnit

Mediatutkimustunnit on Tampereen yliopiston tutkimuskeskus COMETin järjestämä maksuton luento-, keskustelu- ja työpajasarja toisen asteen opiskelijoille ja opettajille. Se avaa kuusi kertaa lukuvuodessa journalismin, viestinnän ja median tutkimuksen näkökulmia ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Syksy 2022

Mitä algoritmit ovat ja kuka niistä hyötyy? Miksi meidän on hyvä suhtautua kriittisesti mediassa näkemiimme seksin kuvauksiin? Millaisen politiikka meille näyttäytyy journalistisessa mediassa?  Näihin ja moniin muihin kysymyksiin sukelletaan syksyllä 2022! Maksuttomilla mediatutkimustunneilla toisen asteen opiskelijan pääsevät keskustelemaan mediatutkijoiden kanssa! Sisällöt sopivat mm. yhteiskuntaopin, terveystiedon, historian, psykologian ja  äidinkielen oppitunneille.

Kurkkaa syksyn 2022 aikataulut, lisätiedot ja ilmoittautumiset!

Yhteyshenkilö: Projektipäällikkö Satu Seppä, satu.seppa at tuni.fi, 040 190 4131

#mediatutkimustunnit @TauComet @TampereUni