Videopodcast

Banneri, jonka taustalla valokuva nuoresta huutamassa. Päällä violetilla teksti Juniversityn Videopodcast.

Mistä tietää, mitä kaikkea voi opiskella ja minne työllistyä opintojen jälkeen? Omaan tulevaisuuteen ja koulutukseen liittyvät kysymykset mietityttävät varmasti jokaista meistä. Juniversity haluaa tarjota tukea ja tietoa mietintäsi tueksi! Uuden videopodcast-sarjamme tarkoituksena on kertoa informatiivisesti ja kannustavasti, mitä kaikkea korkeakoulussa voi opiskella ja millaisia työllistymismahdollisuuksia nämä opinnot tarjoavat. Yhden jakson kesto on noin 10-20 minuuttia, joten ehdit kuunnella sen vaikkapa bussimatkalla tai oppituntien välisellä tauolla. Tai vinkkaa opolle tai opettajalle jaksoista, ne sopivat nimittäin hyvin myös oppitunneille!

Kaikki videopodcast-jaksot löydät YouTube-kanavallamme. Kuuntele ja ylläty! Ehkäpä listalta nousee esiin ala, jonka olemassaoloa et edes tiennyt.

Jakso 1: Bioteknologian kiehtova maailma

Jakso 2: Lääkärin työ ja koulutus

Jakso 3: Lääkäri somevaikuttajana? – työn monet mahdollisuudet

Jakso 4: Kasvatustieteilijänä koodarifirmassa

Jakso 5: Materiaalitekniikkaa löytyy kaikkialta!

Jakso 6: Fotoniikan monipuolinen maailma

Jakso 7: Dippainssi ja aineenope samassa paketissa!