Leirit yläkoululaisille

Etsitkö koulun loma-ajalle uutta ja oivaltavaa tekemistä? Hauskaa seuraa ja mukavia muistoja? Tule tiedeleirille!

Kesäleireillä tutustutaan tieteisiin tekemällä ja tutkimalla, osaavien ohjaajien opastuksella. Ohjelma sisältää muun muassa erilaisia tiedekokeita, robotiikkaa, tutkimista, vierailuja, pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa.

 

Ajankohtaista

Järjestämme syyslomalla 2020 päiväleiritoimintaa peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen!

 

Kesäleirit 2020

Päivitetty 19.5.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tiedeleirejä ei järjestetä kesällä 2020. Sekä lasten ja nuorten että työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, emmekä valitettavasti voi sitä tässä tilanteessa leiriläisille taata.
Aiemmasta tiedosta poiketen leirejä ei myöskään järjestetä loppukesästä.

 

Päivitetty 30.4.2020

Juniversityn yläkouluikäisten tiedekesäleiri on vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirretty loppukesälle ja se pyritään järjestämään kolmipäiväisenä elokuun alussa. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja noudatamme yleisiä suosituksia sekä Tampereen korkeakouluyhteisön linjauksia.  Tiedotamme mahdollisista muutostilanteista kotisivuillamme.

Ilmoittautuminen leirille avautuu 25.5.2020. Leirimaksu tulee maksuun vasta lähempänä leirin aloitusajankohtaa. Ilmoittautumisen voi perua koska tahansa ennen leirimaksun maksamista.

Kohderyhmä: 13-15-vuotiaat. Ikäsuositus leirille on ohjeellinen. Mikäli harkitsette ikäryhmien välillä, voitte valita itsenäisen harkinnan perusteella teille sopivamman vaihtoehdon. Olkaa tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse juniversity@tuni.fi.

Aika: ma-ke 3.-5.8.2020, kaikkina päivinä klo 9-15.

Paikka: Juniversityn tiedeluokka, Tampereen yliopisto, Hervannan kampus, Korkeakoulunkatu 3, Tampere, Sähkötalo, 1. krs.

Ohjaajat: Leirejä ohjaavat Juniversityn innostavat ja osaavat ohjaajat, jotka ovat pääosin Tampereen yliopiston luonnontieteiden ja/tai kasvatustieteiden opiskelijoita. Jokaisella leirillä on 4 ohjaajaa.

Hinta: 50€ sis. lämpimän lounaan, tapaturmavakuutuksen, Juniversityn t-paidan sekä ohjelman ml. mahdolliset kuljetukset vierailukohteisiin.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen leirille avautuu tähän ma 25.5.2020 kello 9.00. Leirille valitaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksu maksetaan erillisen ohjeen mukaan lähempänä leirin aloitusta.

 

Tiedekesäleiritoimintaa järjestetään myös alakouluikäisille, katso täältä lisätiedot.

 

Kurkkaa kesän 2019 leirien tunnelmia ja kuvia tästä.

 

Yhteystiedot

koordinaattori Laura Salkonen, laura.salkonen@tuni.fi, puh. 050 447 9335

koordinaattori Eeva Mäkelä, eeva.makela@tuni.fi, puh. 050 447 8428

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.
Puh. 050 417 6493 (leiriaikoina)

 

Tampereen LUMATE-keskus logo