Uusi videopodcast-sarja nuorille

juniversityn nuorille suunnatut videopodcastit

Mistä tietää, mitä kaikkea voi opiskella ja minne työllistyä opintojen jälkeen? Omaan tulevaisuuteen ja koulutukseen liittyvät kysymykset mietityttävät varmasti jokaista meistä. Juniversity haluaa tarjota tukea ja tietoa mietintäsi tueksi! Uuden videopodcast-sarjamme tarkoituksena on kertoa informatiivisesti ja kannustavasti, mitä kaikkea korkeakoulussa voi opiskella ja millaisia työllistymismahdollisuuksia nämä opinnot tarjoavat. Yhden jakson kesto on noin 10-20 minuuttia, joten ehdit kuunnella sen vaikkapa bussimatkalla tai oppituntien välisellä tauolla. Tai vinkkaa opolle tai opettajalle jaksoista, ne sopivat nimittäin hyvin myös oppitunneille!

Ensimmäinen jakso on nyt julkaistu ja uusi jakso ilmestyy maanantaisin joka toinen viikko YouTube-kanavallamme. Kuuntele ja ylläty! Ehkäpä listalta nousee esiin ala, jonka olemassaoloa et edes tiennyt.

Ensimmäisessä videopodcast-jaksossa vieraana on tiedeviestijä, molekyylibiologi ja taikuri Johannes Malkamäki. Kuulemme muun muassa miltä bioteknologian opinnot näyttävät ja mikä alassa kiehtoo eniten.

Tilaa YouTube-kanavamme, uutiskirjeemme ja seuraa meitä somessa, niin saat heti tiedon uusista jaksoista! Entä mistä opintoaloista sinä haluaisit kuulla lisää? Laita meille toiveesi sähköpostilla juniversity@tuni.fi tai somen kautta!