Heittäydy luokkasi kanssa mukaan virtuaaliseen pakohuoneeseen!

pakohuonepelin kuvituskuva tiedeluokasta

Onnistuuko luokkasi ratkaisemaan vihjeet ajoissa ja pysäyttämään tekoälyn?

Kohderyhmä: 4.-6.-luokkalaiset
Kesto: 45 minuuttia
Hinta: Kouluille ja muille toimijoille maksuton.
Toteutus: Zoom-etäyhteydellä. Suosittelemme käyttämään työpöytäsovellusta, mutta osallistuminen onnistuu myös selainversion kautta. Työpajan järjestäminen onnistuu tarvittaessa myös Microsoft Teamsin kautta.

Työpajassa oppilaat pääsevät hyödyntämään mm. ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja sekä monialaista osaamistaan. Tehtävät painottuvat luonnontieteisiin.

Lähetämme osallistumislinkin ja valmistautumisohjeet sähköpostilla etukäteen. Luokassa tulee olla kameralla ja mikrofonilla varustettu tietokone sekä projektori, jolla voit heijastaa videoyhteyden isolle näytölle. Työpajaan voi osallistua yksi luokka kerrallaan.

Järjestämme etätyöpajoja ajalla 9.3.-26.5.2021.
Varaa oma työpajasi ajanvarausjärjestelmän kautta!

AI Juniverse -nimisen tutkimusryhmän johtaja on luonut tutkimusapulaisensa kanssa tekoälyn luonnontieteellisiin tutkimuksiin, ja siitä tuli todella fiksu. Tutkimusapulainen sokaistui vallasta, ja on nyt valjastanut tekoälyn lähettämään viruksen, joka tekee kaikki verkkoyhteyslaitteet käyttökelvottomiksi. Kiinnijäänyt apulainen uhkaa toteuttaa suunnitelmansa tunnin kuluttua! Onnistuuko luokkasi ratkaisemaan vihjeet ajoissa ja estämään viruksen leviämisen ja pysäyttämään tekoälyn?

lisätietoja: juniversity@tuni.fi