Opettajille

Valokuva. Opettajia keskustelemassa Juniversityn luokkatilassa.

Opettajilla ja kouluilla on työmme onnistumisessa tärkeä rooli. Tarjoamme tiedeoppimisen avuksi ja innostukseksi laajalti erilaisia materiaaleja, välineitä ja asiantuntijoita. Luokat ja ryhmät varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ovat myös tervetulleita vierailuille Tampereen yliopistoon. Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista alta.

Tarjontamme

Työpaja tai kampuskierros oppilasryhmällesi

Tervetuloa vierailulle! Kauttamme voit varata oppilasryhmälle toiminnallisen työpajan Juniversityn tiedeluokassa tai tutustua kampukseen opiskelijalähettilään johdolla.
Vierailut Hervannan kampukselle.

Uutta oppia ja innostusta vierailun muodossa

Varaa kurssiisi sopiva korkeakoulun asiantuntija avaamaan uusia näkökulmia tai  LUMATE-lähettiläs innostamaan luonnontieteiden ja matematiikan pariin.
Vierailijat oppilaitoksiin.

Valokuva, jossa opettaja juniversityn t-paita päällä ojentamassa kättään.

Tiedekahvilan ajankohtaiset ilmiöt osaksi kurssiasi

Uudistettu Tiedekahvila-luentosarja kutsuu nuoret tutustumaan uusiin aloihin, ajankohtaisiin ilmiöihin ja mahdollisuuksiin eri tieteenalojen asiantuntijoiden johdattamana.
Tiedekahvila.

Materiaalipankista ideoita opetukseen

Juniversitylla on paljon työohjeita ja materiaalia opetuksen ja oppimisen tueksi aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Materiaali on vapaasti hyödynnettävissä opetuskäytössä. 
Materiaalipankki.

Robotteja ja mittalaitteita maksutta testiin!

Juniversityn lainaamosta saat maksutta lainaksi luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusvälineistöä. Välineistöä voivat lainata esimerkiksi päiväkodit, oppilaitokset sekä muut toimijat, kuten nuorisoseurat
Lainaamo.

Kehitä osaamistasi koulutuksilla

Järjestämme maksutonta täydennyskoulutusta opettajille sekä Pirkanmaalla että valtakunnallisesti.
Koulutukset.

Projektioppiminen osaksi lukuvuotta!

StarTissa opitaan yhdessä toteuttamalla monialaisia projekteja luovasti sekä jakamalla oppimisen iloa sekä hyviä opetuskäytänteitä tiede- ja teknologiatapahtumissa.
StarT.

Mobile tuo digitaalisen valmistuksen oppilaitoksiin

Mobile Juniversity on Tampereen yliopiston liikkuva digitaalisen valmistuksen verstas, jolla tarjotaan koululaisille mahdollisuus osallistua Juniversityn sekä FabLab Tampereen koululaistoimintaan kauempanakin Hervannan kampuksesta
Mobile Juniversity.

Valokuva, ryhmäkuva kahdesta hymyilevästä lapsesta nuoren kainalossa, kaikilla juniversityn paita päällä.

Olemme mukana yrityskyläyhteistyössä

Kun tuot yläkoululuokkasi Yrityskylään Hervannan kampukselle, voit samalla tulla vierailulle myös meille Juniversityyn.
Yrityskyläyhteistyö.

Opetusta ja tapahtumia toiselle asteelle

Ohjaatko lukiolaisia tai ammattikoululaisia korkeakouluopintojen pariin? Etsitkö oppitunnillesi korkeakoulun tuottamaa materiaalia? Tutustu Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun toisen asteen yhteistyömuotoihin.