Koulutukset

Järjestämme maksutonta täydennyskoulutusta opettajille sekä Pirkanmaalla että valtakunnallisesti. Lue alta lisää mahdollisuuksista.

 

Pirkanmaalla

Mitä on projektioppiminen?-koulutusiltapäivä 19.10.2020 klo 15-16.30 Zoomissa
Tule kuulemaan projektioppimisesta ja sen mahdollisuuksista osana omaa opetustasi! Tänä syksynä Juniversity tarjoaa opettajille ja kasvattajille tukea projektikokonaisuuksien aloittamiseen 19.10.  järjestettävässä Mitä on projektioppiminen? -koulutuksessa. Osallistumalla saat tietoa projektioppimisen luonteesta ja tukea projektikokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen omassa oppimisyhteisössäsi. Koulutus on maksuton. Lisätiedot

 

 

Otamme vastaan toiveita täydennyskoulutukseen liittyen. Olethan yhteydessä juniversity@tuni.fi

 

Valtakunnallisesti

LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma 2018-2022

LUMATIKKA-ohjelma on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon opetuksesi kehittämisen tueksi.

Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Valikoima verkkokursseja alkaa aina lukukausittain. Kursseilla voit edessä omassa tahdissa tai yhteisen tavoiteaikataulun mukaisesti.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton. Ohjelman toteuttavat seitsemän yliopistoa ja ammattikorkeakoulua LUMA­-keskus Suomi -­verkoston koordinoimana (vuosina 2018-2022).

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja aloita maksuttomat verkko-opinnot nyt lumatikka.luma.fi