Koulutukset

Järjestämme maksutonta täydennyskoulutusta opettajille sekä Pirkanmaalla että valtakunnallisesti. Lue alta lisää mahdollisuuksista.

Pirkanmaalla

Otamme vastaan toiveita täydennyskoulutukseen liittyen. Olethan yhteydessä juniversity@tuni.fi

Syksyllä 2020 järjestimme Mitä on projektioppiminen?-koulutusiltapäivän. Lisätiedot projektioppimisen koulutuksesta.

Valtakunnallisesti

Juniversity kuuluu valtakunnalliseen LUMA-keskus Suomi-verkostoon. Verkosto järjestää maksuttomia verkkokoulutuksia opettajille.

LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma 2018-2022

LUMATIKKA-ohjelma on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon opetuksesi kehittämisen tueksi.

Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Valikoima verkkokursseja alkaa aina lukukausittain. Kursseilla voit edessä omassa tahdissa tai yhteisen tavoiteaikataulun mukaisesti.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton. Ohjelman toteuttavat seitsemän yliopistoa ja ammattikorkeakoulua LUMA­-keskus Suomi -­verkoston koordinoimana (vuosina 2018-2022).

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja aloita maksuttomat verkko-opinnot nyt osoitteessa lumatikka.luma.fi

lumatikka matematiikan opetuksen koulutus luma-keskus suomi -logo.

Kaikille avoimet LUMA2020 -verkkokurssit

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamien kurssien materiaalit on kehitetty yhteistyössä LUMA-keskus Suomen 11 korkeakoulun verkoston ja opettajien kanssa. Valikoimasta löytyvät sisällöt aina varhaiskasvatuksen kohderyhmästä toiselle asteelle saakka. Yhden opintopisteen laajuiset kurssit ovat maksuttomia ja niitä on mahdollista suorittaa omaan tahtiin vuoden 2021 aikana. 

Katso lisätiedot kursseista LUMA2020 -verkkosivulta. 

LUMA-keskus Suomi-verkoston logo ja lumakukka.

Joustavaan matematiikkaan

Suosituilla Joustavaan Matematiikkaan (JoMa) -kursseilla yhdistyvät joustavan matemaattisen ajattelun kehittymiseen liittyvä tieteellinen tieto sekä opettajien ja kasvatusalan ammattilaisten kanssa yhdessä kehitetyt tutkimusperustaiset menetelmät ja materiaalit. Kokonaan verkossa toteutettavat kurssit on suunnattu varhaiskasvatuksen kasvatus- ja opetushenkilöstölle, esi- ja perusopetuksen opettajille, lukion opettajille sekä erityisopettajille. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa ja osallistujille maksutonta.

Katso lisätiedot JoMa-kurssien verkkosivulta.

joustavaan matimatiikkaan joma logo