Lainaamo

Juniversityn Lainaamosta saat maksutta lainaksi luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusvälineistöä. Välineistöä on saatavilla mm. ohjelmointiin, robotiikkaan, mittaamiseen sekä mikroskopointiin. Välineistöä voivat lainata esimerkiksi päiväkodit, oppilaitokset sekä muut toimijat, kuten nuorisoseurat. Materiaalipankistamme löydät käyttöohjeita ja ideoita tueksi.

Ajankohtaista

Lainaamo ei palvele kevätlukukaudella 2022 toiminnan uudelleenorganisoinnin vuoksi.

YouTuben kansikuva videosta "ota käyttöön Juniversityn lainaamo"

 

Noudatathan seuraavia ohjeistuksia, jotta voimme varmistaa välineistön turvallisen käytön:

  • Varaathan huoletta lainallesi riittävän pitkän aikavälin, jotta nouto ja palautus saadaan sovittua joustavasti poikkeustilanteessa.
  • Noudoista ja palautuksista sovitaan hyvissä ajoin etukäteen, puh. 050 447 8409.
  • Välineiden nouto tapahtuu suoraa tiedeluokkamme ovelta, saapumisohjeet löydät täältä. Huomioithan myös maskisuosituksen.
  • Huolehdittehan hyvästä käsihygieniasta välineistön käytön yhteydessä: käsien pesu tai desinfiointi ennen ja jälkeen käytön.
  • Oppimisyhteistö voi omalla harkinnallaan käyttää tarvikkeita useammalla luokalla laina-ajan puitteissa. Kiinnitättehän tällöin erityishuomiota hygieniaan ja puhdistatte tarvittaessa välineet soveltuvilta osin.
  • Välineet seisovat vähintään yön yli varastossamme, ennen kuin vaihtavat omistajaa.
  • Palautathan välineet siinä kunnossa, jossa ne vastaanotit! Ilmoitathan meille mahdollisista puutteista tai vioista, niin osaamme korjata ne. Älä yritä itse korjata välineistöä.

Tästä lainaamoon!

 

Lainaamon käyttöohjeet

Valitse ensin sivun yläreunasta aikaväli, jolle haluat välineet lainata. Sopiva laina-aika on esimerkiksi muutamia viikkoja tai siitä eteenpäin. Tämän jälkeen saat näkyviin lainattavissa olevien välineiden kappalemäärät. Kun olet valinnut halutut tuotteet, jatka yläreunan ostoskärry-kuvakkeesta täyttämään yhteystietosi. Laina tulee noutaa Juniversityn tiedeluokasta ja sen noudosta sekä palautuksesta sovitaan aina erikseen. Palautathan käyttämäsi välineet siinä kunnossa, jossa sait ne! Saapumisohjeet löydät täältä

Yhteystiedot

juniversity@tuni.fi

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.