Lainaamo

Kolme hymyilevää ihmistä Lainaamon ovella. Yksi ojentaa salkkua toiselle.

Juniversityn Lainaamosta saat maksutta lainaksi luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusvälineistöä. Välineistöä on saatavilla mm. ohjelmointiin, robotiikkaan, mittaamiseen sekä mikroskopointiin. Välineistöä voivat lainata esimerkiksi päiväkodit, oppilaitokset sekä muut toimijat, kuten nuorisoseurat. Materiaalipankistamme löydät käyttöohjeita ja ideoita toiminnan tueksi.

Luethan huolella Lainaamon käyttöön liittyvät ohjeistukset, jotta voimme varmistaa välineistön sujuvan ja turvallisen käytön.

Lainaamon käyttöohjeet

Siirryttyäsi Lainaamojärjestelmään, valitse sivun yläreunasta aikaväli, jolle haluat välineet lainata. Sopiva laina-aika on esimerkiksi muutamia viikkoja tai siitä eteenpäin. Tämän jälkeen saat näkyviin lainattavissa olevien välineiden kappalemäärät. Kun olet valinnut halutut tuotteet, jatka yläreunan ostoskärry-kuvakkeesta täyttämään yhteystietosi. Varaus on tehtävä vähintään viikkoa ennen toivottua lainan alkamisaikaa.

Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen. Saavu noutamaan lainoja varauksesi alkamisajankohtana. Mikäli aikaa täytyy muuttaa, sovi siitä hyvissä ajoin etukäteen, puh. 050 3244 309 tai juniversity@tuni.fi. Huomioithan, että kampuksella ei ole päivystystä.

Kuvituskuva.

Nouto

Välineiden nouto tapahtuu Hervannan kampukselta, tiedeluokkamme ovelta. Lainaamo palvelee pääsääntöisesti elokuusta toukokuulle, kello 9-15 välillä.

Varaa huoletta lainallesi riittävän pitkä aikaväli, jotta nouto ja palautus saadaan sovittua joustavasti.

Saapumisohjeet tiedeluokkaan.

Palautus

Välineet palautetaan samaan paikkaan, mistä ne noudettiin. Sovithan myös palautusajasta ajoissa.

Palautathan välineet siinä kunnossa, jossa ne vastaanotit! Ilmoita meille mahdollisista puutteista tai vioista, niin osaamme korjata ne. Älä yritä itse korjata välineistöä. Ilkivallan tai huolimattomuuden vuoksi rikkoutuneiden tai kadonneiden laitteiden korvausvastuu on lainaajalla.

Kuvituskuva.

Materiaalipankista tukea Lainaamoon

Materiaalipankistamme löydät käyttöohjeita, jotka tukevat Lainaamon välineitä. Useimpiin välineisiimme on myös tarjolla ideoita toiminnan tueksi sekä videoituja käyttöohjeita.

Tästä materiaalipankkiin!