Vierailut Hervannan kampukselle

Juniversity koordinoi oppilasryhmien vierailuja Hervannan kampukselle. Toiminta on ryhmille maksutonta.

Tervetuloa vierailulle! Kauttamme voit varata oppilasryhmälle toiminnallisen työpajan Juniversityn tiedeluokassa tai vaikkapa lähteä kampuskierrokselle opiskelijalähettilään johdolla. Katso alta lisätiedot tai kysy lisää juniversity@tuni.fi.

Työpaja tiedeluokassa

Toivotamme tervetulleeksi vierailulle oppilasryhmät aina esiopetuksesta toiselle asteelle saakka. Tarjoamme ohjattuja tiedetyöpajoja luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian parista. Katso vapaat ajat varauskalenteristamme. Työpajavierailu on oppilasryhmälle maksuton.

***Kevään 2023 osalta työpajat on varattu loppuun. Uudet ajat ilmestyvät varauskalenteriin koulujen alettua.***

Lisätietoa tiedeluokasta ja työpajasisällöistä.

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.

Kampuskierros

Miten tekniikka muuttaa maailmaa? Millainen on kampus, jolla opiskelevat Suomen tyytyväisimmät opiskelijat? Se selviää, kun varaat vierailuajan Hervannan kampukselle. Kampusvieraita vastassa ovat koulutetut opiskelijalähettiläät, jotka ovat yliopistomme omia opiskelijoita.

Varaa vierailuaika ryhmällesi sähköpostitse juniversity@tuni.fi.

FabLab Tampere

Koulujen ja oppilaitosten on mahdollista tulla tutustumaan FabLabiin, digitaalisen valmistuksen verstaaseen. Mikäli olet kiinnostunut vierailusta, voit ottaa yhteyttä suoraan FabLabin koordinaattori Hanne Lehtolaan, hanne.lehtola@tuni.fi.