Vierailut Hervannan kampukselle

Juniversity koordinoi oppilasryhmien vierailuja Hervannan kampukselle.

Tervetuloa vierailulle! Kauttamme voit varata oppilasryhmälle toiminnallisen työpajan Juniversityn tiedeluokassa tai vaikkapa lähteä kampuskierrokselle opiskelijalähettilään johdolla. Katso alta lisätiedot tai kysy lisää juniversity@tuni.fi.

Työpaja tiedeluokassa

Avasimme uuden tiedeluokan Hervannan kampukselle syyskuussa 2019. Toivotamme tervetulleeksi vierailulle oppilasryhmät aina esiopetuksesta toiselle asteelle. Tarjoamme ohjattuja tiedetyöpajoja luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian parista. Tällä hetkellä tiedetyöpajat varataan sähköpostitse juniversity@tuni.fi. Työpajavierailu on oppilasryhmälle maksuton.

Lisätietoa tiedeluokasta ja työpajasisällöistä.

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.

 

Kampuskierros

Miten tekniikka muuttaa maailmaa? Millainen on kampus, jolla opiskelevat Suomen tyytyväisimmät opiskelijat? Se selviää, kun varaat vierailuajan Hervannan kampukselle. Kampusvieraita vastassa ovat koulutetut opiskelijalähettiläät, jotka ovat yliopistomme omia opiskelijoita.

Varaa vierailuaika ryhmällesi sähköpostitse juniversity@tuni.fi.

 

 

Fablab Tampere

Koulujen ja oppilaitosten on mahdollista tulla tutustumaan Fablabiin, digitaalisen valmistuksen verstaaseen. Mikäli olet kiinnostunut vierailusta, voit ottaa yhteyttä suoraan Fablabin koordinaattori Hanne Lehtolaan, hanne.lehtola@tuni.fi.