Online-tiedeohjelmaa lapsille Tampereen päivässä 2020

juniversity tampereen päivässä-banneri,

Perinteisesti 1.10. ja sen läheisyydessä olevan viikonlopun aikana järjestetty Tampereen päivä toteutetaan tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla tuottamalla virtuaalinen ohjelmakokonaisuus verkkoon 1.10.–4.10.2020.

Tampereen yliopiston lasten ja nuorten oma Juniversity on mukana Tampereen päivän ohjelmassa tarjoamalla alakouluikäisille suunnatun livelähetyksen perjantaina 2.10. kello 17–19. Suora lähetys järjestetään YouTuben kautta, erillistä ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ohjelma koostuu kahdesta tunnin mittaisesta osuudesta, jotka ovat sisällöltään samat. Tasatunnein kello 17 sekä kello 18 pääset seuraamaan maagista kuivajääshowta. Shown jälkeen ohjelma jatkuu innostavalla tiedetyöpajalla, jossa päästään itse kokeilemaan ja tutkimaan.

Tarvittavat välineet, jos haluat osallistua tiedetyöpajaan itse tehden: sokeria, ruoka- ja teelusikoita, elintarvikevärejä tai vesivärit, 3 väritöntä juomalasia, 1 dl mitta, vehnäjauhoja, suolaa, leivinjauhetta, kartonkisia korttipohjia, pieni kippo, mikro.

Linkki YouTube-kanavalle

Tapahtuma löytyy myös Facebookista!

Katso Tampereen päivän muu tarjonta kaupungin sivuilta

Tampereen päivä tampereen kaupunki