Tieteen päivät – Nuorten päivä 22.1.

Tieteen päivät tampereella bannerikuva.

Avaudu tieteelle ja kestävälle, älykkäälle Tampereelle!

Tieteen päivien 2021 teemana on Hyvä ja paha tieto. Nuorten päivän ohjelma tarjoaa näkökulmia esimerkiksi tiedon eri lajeihin, pelitutkimukseen ja kestävään kehitykseen. Mukana muun muassa lääkäri ja somevaikuttaja ja Tampereen yliopiston alumni Anni Saukkola.

Nuorten päivä järjestetään perjantaina 22.1.2021 striimattavina verkkoluentoina ja etätyöpajoina. Päivän ohjelma on suunnattu 9.-luokille ja toisen asteen opiskelijoille. Nuorten päivän luentokokonaisuudet koostuvat 20 minuutin mittaisista puheenvuoroista ja yleisökysymyksistä, joita voi esittää chatin kautta.

Osallistuminen Nuorten päivän ohjelmaan on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 18.1. mennessä. Opettajat voivat ilmoittaa samalla koko luokan tai ryhmän mukaan. Lähetämme ilmoittautuneille linkin tapahtuman verkkostriimiin, jonka kautta voi osallistua joko yksittäiselle luennolle tai koko päivään.

Tutustu Nuorten päivän ohjelmaan ja ilmoita ryhmäsi mukaan luennoille ja työpajoihin www.tuni.fi/tieteenpaivat

Perjantain Nuorten päivän lisäksi myös lauantaina on Tampereen Tieteen päivien virtuaaliohjelmaa kaikille tieteen ja tutkimuksen ystäville.

Lisätietoja:

www.tuni.fi/tieteenpaivat