Huhtikuun Tiedekahvila goes labra! Vierailulla monikudosmallintamisen huippuyksikössä

Juniversityn Tiedekahvilan logo violetilla pohjalla.

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Uudistettu Tiedekahvila kutsuu sinut nuori tutustumaan uusiin aloihin ja mahdollisuuksiin.

Huhtikuun Tiedekahvila goes labra! Vierailulla monikudosmallintamisen huippuyksikössä

Aika: to 15.4.2021 klo 18.00
Tallenne katsottavissa YouTubessa

Mikä ihmeen body-on-chip? Entä miten huippulaboratoriossa muodostetaan ihmisperäisiä sydän- tai luukudoksia? Hyppää mukaan ainutlaatuiselle labravierailulle huhtikuun Tiedekahvilan johdattamana! Pääset tutustumaan monikudosmallintamisen huippuyksikköön, jossa ihmiskehoa ja sen toimintaa tutkitaan laboratorio-oloissa. Vierailun aikana kurkistetaan mikroskoopin kautta sykkiviä sydänlihassoluja sekä keskustellaan kudosviljelmistä, niiden tuottamisesta sekä hyödyntämisestä lääketieteellisessä tutkimuksessa. Huippulaboratorion saloihin meidät johdattaa Tampereen yliopiston tutkijatohtori Mari Pekkanen-Mattila lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnasta. Tule katsomaan, miten opiskelijalähettiläämme Anniina Halonen selviää sykkivien solujen maailmassa.
#lääketiede #terveysteknologia #biologia #kemia #terveystieto

Huhtikuun Tiedekahvila Facebookissa. 

Tilaisuus järjestetään Zoom-palvelussa ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Ilmoittaudu ennakkoon ja saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi! Katso myös kevään muut aiheet ja tallenteet.

Tutkitun tiedon teemavuosi 2021 -logo.

Vuoden 2021 Tiedekahvilat ovat osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021! #tttv2021 #tutkituntiedonteemavuosi