Maaliskuun Tiedekahvila — Mikä ihmeen sote-uudistus?

Juniversityn Tiedekahvilan logo violetilla pohjalla.

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Uudistettu Tiedekahvila kutsuu sinut nuori tutustumaan uusiin aloihin ja mahdollisuuksiin.

Maaliskuun Tiedekahvila – Mikä ihmeen sote-uudistus?

Aika: to 18.3.2021 klo 18.00
Paikka: Zoom (linkki)

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat palveluja, joiden olemassa oloa ei välttämättä huomaa ennen kuin niille on todellinen tarve. Mitä nämä meille kaikille tärkeät palvelut oikein ovat, kuka niistä vastaa, mistä niihin saadaan rahat ja millaisia vaikutuksia niillä on ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Entä mikä ihme on kaikkialla vilkkuva sote-uudistus? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudumme maaliskuun Tiedekahvilassa. #yhteiskuntatieteet #hallintotieteet #sosiaalipolitiikka #terveyspolitiikka #yhteiskuntaoppi

Aiheesta keskustelemassa Tampereen yliopiston sosiaali- ja terveyspolitiikan tenure track -tutkija Liina-Kaisa Tynkkynen. Voit lukea lisää aiheesta Tampereen korkeakouluyhteisön uutisesta.

Tuttuun tapaan mukana keskustelemassa myös Tampereen yliopiston opiskelijalähettiläs, luokanopettajaopiskelija Anniina Halonen.

Maaliskuun Tiedekahvila Facebookissa. 

Tilaisuus järjestetään Zoom-palvelussa ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Ilmoittaudu ennakkoon ja saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi! Katso myös kevään muut aiheet ja aikataulut.

Tutkitun tiedon teemavuosi 2021 -logo.

Vuoden 2021 Tiedekahvilat ovat osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021! #tttv2021 #tutkituntiedonteemavuosi