Tiedeluokka

Valokuva juniversityn tiedeluokasta jossa taustalla laboratoriokeittiö ja etualalla pöytä, jossa värikkäitä liuoksia laboratorioastioissa.

Tiedeluokkamme Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella aukesi syyskuussa 2019. Toivotamme tervetulleeksi vierailulle oppilasryhmät aina esiopetuksesta toiselle asteelle. Tarjoamme ohjattuja tiedetyöpajoja luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian parista. Osallistuminen on oppilasryhmälle maksuton. Kysy lisää sähköpostitse juniversity@tuni.fi  tai varaa tiedetyöpaja suoraa varauskalenteristamme!

Päivitetty 4/2021

Tiedeluokka on suljettu koronatilanteen vuoksi 31.7.2021 saakka, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudestaan.

Korkeakouluyhteisön johto on linjannut, että korkeakouluyhteisön tiloissa ei järjestetä muita kuin välttämättömiä tilaisuuksia ja kokoontumisia.

Keväällä 2021 tarjoamme etäohjatun pakohuonepelin 4.-6.-luokkalaisille sekä Hehkun värikkäät tunteet -teematyöpajan valonviikolla 10.-12.5. viskari- ja esiopetukseen.

Työpajan voit varata ajanvarausjärjestelmästämme. 

Työpajasisällöt

Katso koko työpajavalikoimamme kohderyhmittäin.

Saapumisohjeet tiedeluokkaan

Tiedeluokkamme sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen Sähkötalossa. Kampus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Yleisohjeet ryhmille

Miten valmistautua vierailuun? Katso lisätiedot yltä.

Valokuva Juniversityn tiedeluokasta Hervannan kampuksella. Kuvan etuosassa pöytäryhmiä ja takaosassa ryhmä lapsia työskentelemässä laboratoriotakit päällä ohjaajien opastuksella.

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.