Tiedeluokka

Valokuva juniversityn tiedeluokasta jossa taustalla laboratoriokeittiö ja etualalla pöytä, jossa värikkäitä liuoksia laboratorioastioissa.

Tiedeluokkamme sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Toivotamme tervetulleeksi vierailulle oppilasryhmät aina varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Tarjoamme ohjattuja tiedetyöpajoja luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian parista. Osallistuminen on oppilasryhmälle maksuton. Kysy lisää sähköpostitse juniversity@tuni.fi  tai varaa tiedetyöpaja suoraan varauskalenteristamme!

Ajankohtaista

Tiedeluokan toiminta on jälleen käynnistynyt ja loppuvuoden työpajat ovat nyt varattavissa!

Tarjoamme työpajoja sekä Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella että etätoteutuksena Zoomin välityksellä. Työpajat ovat maksuttomia ja niihin voivat osallistua oppimisyhteisöt ympäri Suomen.

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi tarjoamme tiedeluokassamme rajatun määrän työpajasisältöjä. Työpajat on valittu siten, että niissä käytettävät välineet on mahdollista puhdistaa/desinfioida jokaisen työpajan jälkeen. Varattavissa ovat Robottiseikkailu viskari- ja esiopetukseen, Ohjelmointia legorobotilla 1.-3.-luokille, Johdatus ohjelmointiin ja robotiikkaan 4.-6.-luokille sekä Ohjelmointia Micro:bitillä 7.-9.-luokille.

Tarjoamme tällä hetkellä myös etäohjattuja työpajoja: Pakohuonepelin 4.–6.-luokille sekä Hehkun värikkäät tunteet -työpajan viskari- ja esiopetukseen.

Uutta! Mobile Juniversity tarjoaa digitaalisen valmistuksen työpajoja 7.-9.-luokille Hervannan kampuksella teemaviikoilla 43-44.

Kaikki työpajat ovat varattavissa suoraan varauskalenterista. 

 

Tutustu tiedeluokkatoimintaan ja ohjeistuksiin

Työpajasisällöt

Katso koko työpajavalikoimamme kohderyhmittäin.

Saapumisohjeet tiedeluokkaan

Tiedeluokkamme sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen Sähkötalossa. Kampus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Katso saapumisohjeet.

Yleisohjeet ryhmille

Miten valmistautua vierailuun? Katso tästä yleisohjeet.

Yhteystiedot

Juniversityn tiedeluokka
Tampereen yliopisto, Hervannan kampus
Korkeakoulunkatu 3, Tampere
Sähkötalo, 1. krs.

juniversity@tuni.fi

Valokuva juniversityn tiedeluokasta, taustalla oppilasryhmä työskentelemässä.