Yrityksille

Yritys, tule mukaan yhteistyöhön ja vaikuta tulevaisuuden tekijöihin!

Juniversity kokoaa yhteen Tampereen yliopiston tiedekasvatustarjonnan varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Toimintamme ja laaja verkostomme tavoittaa tuhansia lapsia, nuoria ja oppimisyhteisöjä.

Yhteistyöllä edistämme tulevaisuuden työelämätaitoja ja tietoisuutta, yhteiskunnallista vuorovaikutusta sekä kehitämme innostavia toimintamuotoja.

Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin

Lahjoita yliopistolle

Lahjoittamalla Tampereen yliopistolle voit yhteisönä tai yksityishenkilönä olla mukana luomassa tieteellisiä läpimurtoja ja uutta osaamista. Lahjoitusrahastoista tuemme pitkäjänteisesti yliopiston tutkimusta ja koulutusta kestävän maailman, hyvinvoinnin, uusien teknologioiden ja luontoympäristön turvaamiseksi.

Mobile Juniversity

Liikkuva tiede- ja teknologiakasvatuksen sekä digitaalisen valmistuksen oppimisympäristö tarjoaa työpajoja päiväkodeissa ja kouluilla.

Mobile Juniversity

Mobile Juniversityn pakettiauto violetilla taustalla
Valokuva. Opettajia keskustelemassa Juniversityn luokkatilassa.

Kurssiyhteistyötä

Nuorille suunnatulla yrityskurssilla Business meets luonnontieteet nuoret vieraillaan toiminnallisesti kuudessa jollain tapaa luonnontieteisiin tai teknologiaan linkittyvässä yrityksessä.
Oli hienoa, miten yritysten johtoportaista lähtien meitä nuoria kannustettiin ja innostettiin opiskelemaan ja kokeilemaan lisää. Nuorille painotettiin ieteen ja teknologian suurta työllistävyyttä sekä suurta potentiaalia ratkaista muuttuvan maailman globaaleja kysymyksiä.
Lue lisää kurssilaisten mietteitä viimeisimmältä toteutuskerralta.

Yhteistyön monet mahdollisuudet

Onko yrityksenne kiinnostunut yhteistyöstä? Haluatteko tuoda omaa alaanne ja uramahdollisuuksia tutuksi sekä saada positiivista näkyvyyttä verkostoissamme? Otattehan rohkeasti yhteyttä; sopivat yhteistyömuodot räätälöidään yhteistyössä aina yrityskohtaisesti. Mahdollisuuksia on monia!