Vapaa-ajan toiminta

Tule nauttimaan innostuksesta ja yhteisöllisyydestä!

Tämä opiskelijoiden ideoima, luoma ja luotsaama seuratoiminta tuo matalan kynnyksen aktiviteetteja koko korkeakouluyhteisön käyttöön. Toimintaan voit lähteä mukaan yhdeksi tapaamiskerraksi tai osallistua niin moneen eri seuraan ja tapaamiseen kuin haluat.

Tai, lähde ohjaamaan vapaa-ajan toimintaa ja ansaitse samalla opintopisteitä: Seuraluotsiksi (2-5 op) voit ilmoittautua tätä kautta.

Seuratoiminnan aikataulu

Käsityöseura keskiviikkoisin Hervannassa

Ovatko peruskoulun rättikässätaitosi päässeet ruostumaan ja kynnys verestää niitä kasvaa vuosi vuodelta? Kaipaatko vertaistukea jokasyksyiseen neuloosiisi? Haluatko opetella ompelemaan haalarimerkit niin, että ne eivät putoa? Tai ehkä tahdotkin juoda teetä ja tehdä ristipistoja hyvässä seurassa!

Kaikkiin näihin tarpeisiin vastaa käsityöseura (ent. neuleseura)! Seura kokoontuu Hervannan kampuksella , päätalolla, kielikeskuksen aulassa #keskiviikkona #kello 16-18.

Käsityöseurassa voit tehdä mitä tahansa keskeneräistä käsityötäsi eteenpäin ja jutella samalla niitä näitä muiden kanssa. Meillä on käytössämme myös kielikeskuksen tupakeittiö, joten voimme keittää vaikka teetä halutessamme. Käsityöaiheisia kysymyksiä saa esittää ja silloin tällöin saatetaan opetella yhdessä jotakin uutta taitoa tai tekniikkaa, mutta etusijalla on mukava, rento puuhailu hyvässä seurassa.

Jos olet ihan vasta-alkaja, voi käsityöseurassa myös opetella käsitöiden alkeita tekemällä helppoja neuletöitä tai ristipistoja. Esimerkiksi voit neuloa nopeasti valmistuvan, paksun ja pehmeän Hygge-pipon! Sitä varten tarvitset 200 g (kaksi kerää) Novita Hygge Wool -lankaa haluamassasi värissä sekä kahdet sukkapuikot: toiset kokoa 8 ja toiset kokoa 10.

Ilmoittautuminen ja mahdolliset kysymykset Google Formsin kautta: https://forms.gle/aowb74c4hnopQ374A

Lautapeliseura tiistaisin 8.3., 29.3. ja 19.4. klo 17 Tavernassa

Olitpa sitten intoutunut peliharrastaja tai vielä aivan noviisi, Korkeakouluyhteisön Lautapeliseura on paikka kaiken tasoisille peleistä kiinnostuneille! Seuramme on Learning Labin alla toimiva mutta täysin opiskelijoiden itsensä pyörittämä peliporukka. Seuranvetäjätkin ovat siis opiskelijoita. Mukaan on helppo tulla – ilmoittaudu alla olevasta linkistä ja saavu Tavernaan peli-illan koittaessa.

Seuran pääasia on pitää hauskaa rennossa meiningissä, joten tule siis mukaan tapaamaan muita kanssaopiskelijoita ja viettämään mukavaa iltaa pelien ääressä! 😊

Lisätietoa seurasta ja ilmoittautumiset seuraavasta linkistä: https://forms.gle/RpgRMGDWdD4MqPJb8

Paikka: Lautapelikahvila Taverna, Rautatienkatu 10, Tampere
Hinta: Tavernan opiskelijahintainen pelimaksu 3,50 €, jolla saa pelailla koko illan
Seuranvetäjien yhteystiedot: outi.rasanen@tuni.fi, tuomas.oksanen@tuni.fi

 

Englanninkielisen vapaa-ajan toiminnan kuvaukset löytyvät englanninkielisiltä sivuilta.

 

Lähde mukaan järjestämään vapaa-ajan toimintaa, saa uusia kavereita ja mahdollista aktiivinen vapaa-ajan toiminta: Ryhdy seuraluotsiksi (2-5 op).