Ryhmäliikuntatuntien muutokset

Alla olevasta listasta näet normaalien aukioloaikojen aikana tapahtuvat muutokset ryhmäliikuntatunneissa. Tilojen ollessa suljettuna, tunnit on peruttu. Ajankohtaisen tilanteen voi joka päivä tarkistaa Tarjontakalenterista. Tilojen aukioloajat näytetään Tilakalenterissa.

Ohjelmamuutoksista ja peruutuksista lähetetään tieto lisäksi sähköpostilistalle. Lue ohjeet ja liity listalle omalla sähköpostiosoitteellasi.

Listalle liittyminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään ja klikkaa ”Subscribe”
3. Sähköpostiisi on lähetetty viesti listalle liittymisestä. Vahvista liittyminen vastaamalla viestiin tyhjällä viestillä tai avaa viestissä oleva linkki ja paina ”Subscribe to list…” -nappia. Jos viestiä ei kuulu, tarkista onko se mennyt roskapostikansioon.
4. Tilaus on valmis!

Listalta poistuminen:

1. Klikkaa ylläolevaa linkkiä.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sivun alareunassa olevaan laatikkoon ja klikkaa ”Unsubscribe or edit options” jatkaaksesi.
3. Klikkaa ”Unsubscribe”-nappia.
4. Sähköpostiisi on lähetetty viesti listalta poistumisesta. Vahvista poistuminen vastaamalla viestiin tyhjällä viestillä tai avaa viestissä oleva linkki ja paina ”Unsubscribe” -nappia. Jos viestiä ei kuulu, tarkista onko se mennyt roskapostikansioon.
5. Olet poistunut listalta.