Saavutettava tenttitila B1-23 avattu EXAM-varauksille

Yhden hengen saavutettava tenttitila (B1-23) on nyt käytettävissä palvelukäytävällä tiistaista perjantaihin kello 12-18. EXAM-kone on sijoitettu korkeussäädettävälle pöydällä, joten tarvittaessa pääset tekemään tentin vaikkapa seisten.

Saavutettava tenttitila on tarkoitettu sinulle, jolla on tarve omaan tenttitilaan esimerkiksi sairauden tai vamman vuoksi. Keskittymisvaikeudet, suolistosairaudet, hajusteyliherkkyys tai tarve lukea tenttikysymykset ääneen ovat esimerkkejä tilanteista, joissa saattaisit hyötyä omasta tilasta. Voit myös käyttää saavutettavaa tenttitilaa, jos haluat ottaa tilaan mukaan pienen lapsen, avustajan tai opaskoiran. Myös apuvälineitä tai lääkityksen voi ottaa tilaan mukaan.

Tilassa on mahdollista tehdä EXAM-tenttejä tiistaista perjantaihin kello 12-18. Tilassa ovat voimaassa samat säännöt ja ohjeet kuin kaikissa muissakin sähköisen tenttimisen tiloissamme.

Lue etukäteen huolellisesti kaikki tilan käyttämiseen ja tenttien tekemiseen liittyvät ohjeet Erityisjärjestelyt tenteissä -sivulta!