Digimyynti ja ansaintalogiikat tuottajan työssä -koulutuskokonaisuus

Digimyynti ja ansaintalogiikat tuottajan työssä 1 & 2, 27.9.2024 & 22.10.2024, SeAMK logo, Humak logo, Tuottajakeskus Living Lab logo, Euroopan unionin osarahoittama logo

Kaksiosainen Digimyynti ja ansaintalogiikat tuottajan työssä -koulutuskokonaisuus järjestetään syys- ja lokakuussa hybridi- ja etätoteutuksena Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja HUMAKin toimesta.

1.osa perjantaina 27.9.2024 klo 8.30-11.30

Katri Juppi
Lehtori Katri Juppi

Aiheina ansaintalogiikka, kassavirtalaskelma, hinnoittelu
Kouluttajana Katri Juppi, lehtori, SeAMK International Business

  • Johdanto
  • Erilaiset ansaintamallit (tuotepohjaiset, palvelupohjaiset, mainospohjaiset, muut)
  • Case-tutkimukset / analyysiharjoitukset
  • Ansaintamallien suunnittelu
  • Yhteenveto ja kysymykset

Koulutus pidetään SeAMK Frami F -rakennuksessa (Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki) tilassa F120 (1.krs). Koulutus järjestetään hybriditoteutuksena, eli myös etäosallistuminen on mahdollista.

Etälivekatsomot koulutuksen ensimmäiseen osaan järjestetään TAMK:ssa (TAMK pääkampus Tila B6-23, Kuntokatu 3, 33520 Tampere ) ja Metropoliassa (Yhteistyötila Tuokio AR224 Arabian kampus, Hämeentie 135, 00560 Helsinki).

Ilmoittaudu koulutuskokonaisuuteen SeAMKin verkkolomakkeella (avautuu uuteen välilehteen).

2.osa tiistaina 22.10.2024 klo 15-16

Aiheena digimyynti

Tule kuuntelemaan vinkit digimyynnin aloittamiseen. Kuulet onnistuneita esimerkkejä, miten asiassa pääsee alkuun. Perinteisesti luovan alan palveluja myydään edelleen paljon manuaalisesti, vaikka digimyynti muilla toimialoilla on jo arkipäivää.  Digimyynti tuo lisätuloja ja helpottaa asiakkaan ostamista myös luovilla aloilla.

Tällä luennolla paneudumme verkkomyynnin mahdollisuuksiin ja käymme läpi erityispiirteitä tilausohjelmien verkkomyynnissä.

Inkeri Borgman, Gigle Oy:n toimitusjohtaja.
Toimitusjohtaja Inkeri Borgman. Kuva: Gigle Oy

Tämän koulutuksen jälkeen kuulija ymmärtää:

  • Mitä verkkomyynti on?
  • Mitä verkkomyynnissä tulee huomioida?
  • Kenelle verkkomyynti sopii?
  • Millaisia palveluja voi myydä verkossa?
  • Miten päästä alkuun?
  • Mitä tulee tehdä, jotta digissä olevia palveluja myös ostetaan?

Kouluttajana toimii Inkeri Borgman, joka on teknologiayritys Gigle Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Inkeri on kartuttanut 15 vuoden kokemuksen luovilta aloilta tuottajana ja kehittäjänä. Hän on kouluttanut tuotteistamisesta ja myynnistä muun muassa Taideyliopistossa, Humakissa ja Taiken tilaisuuksissa.

Inkeri on erikoistunut toimimaan luovan alan, teknologian ja liiketalouden rajapinnoilla. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemialta musiikin maisteriksi Arts Management -koulutusohjelmasta ja tehnyt gradun Art-Upin perustamisesta erityisesti eri verkostojen ja legitimiteetin saavuttamisen näkökulmista. Hän tekee sivutoimisesti toista maisterin tutkintoaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa International Business and Entrepreneurship -ohjelmassa.

Koulutuskokonaisuuden toinen osa järjestetään etätoteutuksena. Ilmoittautuminen koulutuskokonaisuuteen (1&2) verkkolomakkeella (avautuu uuteen välilehteen).

Lisätietoja

SeAMK:
projektipäällikkö Sini Karjalainen
puh. 040 830 0321
sini.karjalainen@seamk.fi 
 

Humak:
Projektipäällikkö Sanna Pekkinen
sanna.pekkinen@humak.fi

Tuottajakeskus Living Lab -projektia koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja elävän musiikin edunvalvontajärjestö LiveFIN ry. Hankeaika 1.1.2024-30.6.2026. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.