Kulttuurikuppi - tuottajaverkostotapaaminen 6.9.2024 Alajärvi

Kulttuurikuppi 6.9.2024 EU:n osarahoittama, Tuottajakeskus Living Lab, SeAMK

Etelä-Pohjanmaan tuottajien verkostoitumistilaisuus on nyt Kulttuurikuppi!

Kulttuurikuppi Alvar Aalto -viikolla: Tervetuloa verkostoitumaan kera aamukahvin!
Kahvittelemme Villa Väinölässä, osoite Väinöntie 4, 62900 Alajärvi.

Luvassa on verkostoitumistilaisuus, jossa jaetaan luovien alojen tuottajuuteen sekä toimialaan liittyviä asioita ja ongelmia hauskassa, positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Kutsumme kahville kaikki luovien alojen tuottajat ja tuottajanomaisissa tehtävissä toimivat henkilöt niin vapaalla kentällä kuin organisaatioissa ja kunnissa sekä alalle valmistuvat opiskelijat työelämään siirtymisen nivelvaiheessa.

Ohjelma päivittyy.

Tilaisuus on maksuton, mutta koska tarjoamme tilaisuudessa aamukahvit, ilmoittauduthan etukäteen Seinäjoen ammattikorkeakoulun ilmoittautumislomakkeella, niin tiedämme varata sopivan määrän murua.

Kulttuurikuppeja järjestetään kuukausittain eri puolilla Etelä-Pohjanmaata. Kulttuurikupit ja aamukahvit tarjoaa Tuottajakeskus Living Lab –hanke, joka on Euroopan unionin osarahoittama ja jota koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja elävän musiikin edunvalvontajärjestö LiveFIN ry.

Lisätietoja:
Seinäjoen ammattikorkeakoulu:
Projektipäällikkö Sini Karjalainen
puh. 040 830 0321
sini.karjalainen@seamk.fi