Filosofian valintakoetehtävät 29.5.2020

Tee tehtävät ja lataa ne ennen määräaikaa Opintopolkuun. Katso yleiset ohjeet valintakoetehtävän palauttamisesta Opintopolkuun (linkki aukeaa uuteen välilehteen) ja noudata lisäksi tällä sivulla kerrottuja tarkennuksia. Tee ensin kaikki vastaukset valmiiksi ja lataa kaikki kolme tiedostoa lopuksi Opintopolkuun.

TAMPEREEN YLIOPISTO
YHTEISKUNTATIETEIDEN TIEDEKUNTA
Filosofian koulutus

Filosofian valintakoe 29.5.2020 klo 11.00-15.00

Saat pitää valintakokeessa mukana haluamaasi aineistoa, mutta on hyvä muistaa, ettei kiitettävältä vastaukselta kuitenkaan edellytetä muun kuin tehtävädokumenteista löytyvän aineiston käyttöä.

KYSYMYS 1

Kysymyksen 1 tehtävät ja vastauslomakkeen löydät tästä rtf-tiedostosta. Vastaa kysymyksiin aina kohdassa “Vastauksesi”. Avaa tiedosto ja tallenna se nimellä sukunimi_etunimi_tehtava1.

KYSYMYS 2

Kysymyksen 2 tehtävät ja vastauslomakkeen löydät tästä rtf-tiedostosta. Vastaa kysymyksiin aina kohdassa “Vastauksesi”. Avaa tiedosto ja tallenna se nimellä sukunimi_etunimi_tehtava2.

KYSYMYS 3

Kysymyksen 3 tehtävät ja vastauslomakkeen löydät tästä rtf-tiedostosta. Vastaa kysymyksiin aina kohdassa “Vastauksesi”. Avaa tiedosto ja tallenna se nimellä sukunimi_etunimi_tehtava3.

Kaikkien tiedostojen tulee olla ladattuna ja lähetettynä Opintopolussa ennen klo 15.00.

Mikäli sinulla tulee teknisiä ongelmia valintakokeen aikana, voit soittaa numeroon 0294 520 220. Numero on käytössä vain valintakokeen aikana. Kokeen sisältöön liittyviin kysymyksiin numerossa ei voida vastata