Informaatiotutkimuksen valintakoetehtävät 5.6.2020

Tee tehtävät ja lataa ne ennen määräaikaa Opintopolkuun. Katso yleiset ohjeet valintakoetehtävän palauttamisesta Opintopolkuun (linkki aukeaa uuteen välilehteen) ja noudata lisäksi tällä sivulla kerrottuja tarkennuksia. Tee ensin kaikki vastaukset valmiiksi ja lataa molemmat tiedostot (2 kpl) lopuksi Opintopolkuun.

TAMPEREEN YLIOPISTO
INFORMAATIOTEKNOLOGIAN JA VIESTINNÄN TIEDEKUNTA
Informaatiotutkimus, viestinnän monitieteinen koulutus

Informaatiotutkimuksen valintakoe 5.6.2020 klo 10.00-13.00

Valintakoetehtävät löydät tästä tiedostosta: Informaatiotutkimus-valintakoekysymykset-2020

Koe perustuu kokeessa jaettavaan kahteen aineistoon. Aineiston 1 löydät tästä pdf-tiedostosta ja aineiston 2 tästä pdf-tiedostosta.

Kokeen tehtävillä 1 & 2 on sama vastauslomakepohja ja kokeen tehtävillä 3 & 4 on sama vastauslomakepohja. Palautat Opintopolkuun siis yhteensä kaksi vastauslomaketta. Laadi vastauksesi seuraaville vastauslomakkeille. Kirjoita vastaukseesi myös nimesi ja henkilötunnuksesi.

Tehtävien 1 & 2 rtf-vastauslomakepohja. Vastaus on tallennettava nimellä sukunimi_etunimi_tehtava1-2 samassa rtf-muodossa ja tallennettava Opintopolun liitepyyntöön, jonka nimi on ”Informaatiotutkimuksen tehtävät 1 ja 2”.

Tehtävien 3 & 4 rtf-vastauslomakepohja. Vastaus on tallennettava nimellä sukunimi_etunimi_tehtava3-4 samassa rtf-muodossa ja tallennettava Opintopolun liitepyyntöön, jonka nimi on ”Informaatiotutkimuksen tehtävät 3 ja 4”.

Molempien tiedostojen tulee olla ladattuna ja lähetettynä Opintopolussa ennen klo 13.00.

Mikäli sinulla tulee teknisiä ongelmia valintakokeen aikana, voit soittaa numeroon 0294 520 220. Numero on käytössä vain valintakokeen aikana. Kokeen sisältöön liittyviin kysymyksiin numerossa ei voida vastata.