Kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen ennakkotehtävän ohjeet - Syksy 2020

Tervetuloa hakemaan Tampereen ammattikorkeakouluun!

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 2.9.2020 kello 8.00 ja päättyy 16.9.2020 kello 15.00. Kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun voit lisätä hakemuksellesi liitteitä vielä hakemuksen lähetettyäsi. Ennakkotehtävän tulee olla liitettynä hakemuksellesi Opintopolussa 23.9.2020 kello 15.00 mennessä. Tämän jälkeen ennakkotehtävän liittäminen ei ole mahdollista. Vain määräaikaan mennessä palautetut ennakkotehtävät huomioidaan valinnassa. Tee palautus hyvissä ajoin, jotta vältyt viime hetken teknisiltä haasteilta.

Ennakkotehtävästä on mahdollista saada enimmillään 50 pistettä, ja siitä on saatava vähintään 15 pistettä, jotta sinut voidaan kutsua valintakokeeseen. Valintaan vaikuttava ennakkotehtävä on henkilökohtainen ja se tulee laatia itsenäisesti.

Kutsu haastatteluun

Haastatteluun kutsutaan 80 parasta hakijaa ennakkotehtävän pisteiden perusteella. Ennakkotehtävästä tulee saada vähintään 15 pistettä, jotta sinut voidaan kutsua valintakokeeseen.

Ennakkotehtävän ohjeet ja tehtävät

1) Kirjoita enintään kahden (2) sivun kuvaus kehittämistehtävästäsi/opinnäytetyöstäsi.

Kehittämistehtävän/opinnäytetyön tavoitteena tulee olla oman yrityksen, työnantajan tai työelämän myynnin tai myynnin johtamisen kehittäminen mieluiten kansainvälisissä liiketoimintaympäristöissä. Lisäksi kehittämistyön tulee osoittaa valmiutta itsenäiseen vaativaan asiantuntijatyöhön.

Kuvauksessa vaadittavat kohdat:

• Kehittämistehtävän nimi
  • Miksi kehittämistehtävä tehdään (ja mahdollinen toimeksiantaja)?
  • Mitä kehittämistehtävänä tehdään?
  • Miten kehittämistehtävä toteutetaan (toteutussuunnitelma: vaiheet, aikataulu, resurssit) ja miten aiot viedä kehitettävät asiat käytäntöön?

2) Lisäksi lue kehittämistehtävääsi sopiva vapaavalintainen Harvard Business Review:n artikkeli verkkosivustolta ja pohdi lukemasi artikkelin pohjalta omaa kehittämistehtävääsi sekä aihealuettasi, joka luetun pohjalta mielestäsi vaatii eniten kehittämistä kansainvälistä myynnin tekemistä ajatellen. Kirjoita aiheesta enintään yhden sivun laajuinen essee.

Palauta enintään kahden sivun mittainen kuvaus kehittämistehtävästäsi/opinnäytetyöstäsi ja enintään yhden sivun laajuinen esseesi pohjautuen vapaavalintaiseen Harvard Business Review:n artikkeliin yhtenä pdf-muotoisena tiedostona yhteishaun hakulomakkeellesi 23.9.2020 kello 15.00 mennessä. Lisää ennakkotehtävätiedostoon myös henkilötietosi (nimi ja syntymäaika). Nimeä tiedosto Sukinimi_Etunimi_KV-myynti.pdf.

Vain määräaikaan mennessä tulleet ennakkotehtävät hyväksytään.

Katso ohjeita tehtävän palauttamiseen Opintopolkuun.