Musiikkipedagogi (AMK), Musiikin tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus - Ennakkotehtävä 2021

Tervetuloa hakemaan Tampereen ammattikorkeakouluun!

Ennakkotehtävän ohjeet

Ennakkotehtävä koskee Musiikkipedagogin (AMK) monimuotototeutuksen hakukohdetta.

Hakuaika korkeakoulujen kevään 2021 toisessa yhteishaussa on 17.-31.3.2021 klo 15.00. Valintatehtävä tulee ladata hakemukselle ohjeiden mukaisesti 7.4.2021 kello 15.00 mennessä.

Vaihe 1. Jätä hakemuksesi Opintopolku.fi-palvelussa

Hakulomake sulkeutuu 31.3.2021 klo 15.00.

• Täytä hakulomakkeella kysyttävät tiedot
  • Liitä hakemukselle tarvittavat liitteet
  • Jos sinulla on ongelmia lomakkeen lähettämisen tai liitteiden lataamisen kanssa, ole yhteydessä TAMKin hakijapalveuihin
  • Lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä

Vaihe 2. Lataa ennakkotehtävä hakemuksellesi

Kun olet lähettänyt hakemuksesi määräaikaan mennessä, saat vahvistussähköpostissa linkin, jonka kautta voit lisätä hakemuksellesi liitteitä. Ennakkotehtävä tulee jättää hakemukselle 7.4.2021 kello 15.00 mennessä. Aloitathan tehtävän palauttamisen hyvissä ajoin välttääksesi mahdolliset internetyhteydestä tai palvelimen kuormituksesta johtuvat ongelmat. Määräajan umpeutumisen jälkeen TAMKille toimitettuja ennakkotehtäviä ei huomioida.

• Nimeä tiedostosi selkeästi (etunimi_sukunimi_hakukohde_ennakkotehtävä.pdf tai videotiedostomuoto)
  • Lataa ennakkotehtävä hakemuksellesi
  • Tallenna hakemukselle tekemäsi muutokset

Valintatehtävän ohjeet

Valitse seuraavista vaihtoehdoista joko A) tai B) vaihtoehto:

A) Kirjallinen tuotos, jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin:

1. Motivaatiokirje eli miksi haluat päästä koulutukseen, mikä motivoi sinua juuri tähän koulutukseen?
  2. Millaisissa työtehtävissä ajattelet toimivasi viiden vuoden kuluttua Musiikkipedagogi (AMK) -tutkinnon suoritettuasi?
  3. Millaisia osaamistarpeita olet itsessäsi havainnut tulevaisuuden työelämää ajatellen?
  • Kirjallisen tuotoksen pituus on 2 – 4 sivua

B) Videomuotoinen tehtävä, jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin:

1. Kerro, miksi haluat päästä koulutukseen, mikä motivoi sinua juuri tähän koulutukseen?
  • Videon maksimipituus on 10 minuuttia.

Varmista, että liitetiedosto on sallitun muotoinen ja kokoinen. Liitetiedoston maksimikoko on 1 Gt ja tukee yleisimpiä standardien mukaisia tiedostomuotoja. Etenkin mediatiedostoissa (video, ääni) tulee kiinnittää huomiota, että tiedostomuoto on standardin mukaan tallennettu. Liitetiedoston pääte saattaa muuttua lomakkeelle ladattaessa vastaamaan tiedoston aitoa muotoa.