Tunnetko jo Digiportti-tilat?

Tampereen korkeakouluyhteisön Digiportti-tilat mahdollistavat kahden eri kampuksilla toimivan ryhmän yhdistämisen tavallista etäyhteyttä aidompaan vuorovaikutukseen. Läsnäolon tunnetta lisäävät koko seinän näytöt parantavat myös etäosallistujien osallistumista lähiryhmän toimintaan.

Digiportti-tilat voit varata varausjärjestelmä Resource Bookerin kautta. Keskustakampuksella Digiportti-tila on Pinni B4125 ja Hervannan kampuksella Sähkötalon Pedalab/SB100 sekä Kampusareenan Showroom A118.

Keskustan ja Hervannan digiportti-tilat yhdistyvät toisiinsa seinänkokoisten näyttöpintojen kautta. Digiportti-tilojen 8 x 2,4 metrin kokoisille näytöille voidaan myös etäosallistujat heijastaa Zoom-videoneuvotteluyhteyden kautta. Koska näytöillä olevat osallistujat näyttäytyvät lähes oikean kokoisina, luo Digiportti-tilassa oleville osallistujille perinteistä videoneuvottelua aidomman tunteen yhteisestä tilasta.

Näytöillä eli seinän heijastuspinnalla voidaan jakaa opetusmateriaalia, kuten kuvia ja videoita, tai näyttää kuvaa fyysisesti toisaalla istuvista ryhmänjäsenistä. Materiaalia on mahdollista näyttää samaan aikaan molempiin Digiportti-tiloihin keskustan ja Hervannan kampuksilla. Tilan kamerat mahdollistavat tilassa liikkumisen ja näin osallistujien ei tarvitse istua koneen äärellä, jotta kuva välittyy.

Varaa tila ja tutustu uudenlaiseen etäyhteyskokemukseen!

digiportti

Kuvassa viritellään yhteyksiä kahden digiporttitilan välillä Digimentoreiden pikkujoulutapaamista varten.

Lue lisää

Digiportti-ohjeet