Kiinnitä tärkein sisältö välilehdin Teamsissa

O365 Teamsissa voit lisätä tiimisi sisältöihin monipuolisesti erilaisia välilehtiä. Välilehdet ovat työkaluja ja toimintoja, jotka näkyvät tiimialueen yläreunassa. Tiimin näkymä säilyy välilehtien avulla organisoituna, ja tärkeimmät osaset löytyvät helposti. Voit luoda välilehtiä mm. O365:n eri työkaluista, erillisistä tiedostoista ja verkkosivuista.

Mitä tarvitsen?

Tarvitset Teamsin sekä jaettavaa materiaalia.

Miten toimin?

Välilehtiä pääset lisäämään yläpalkin plussapainikkeesta.

Välilehdiksi on valittavissa todella laaja valikoima erilaista sisältöä.

Tiedoston nostaminen välilehdeksi

HUOM! Mikäli haluat välilehdeksi jonkin tiedoston (esim. Word-asiakirjan), käy lataamassa se ensin sovellukseen Tiedostot-painikkeen kautta. Kun sitten klikkaat Lisää välilehti > Word, saat näkyviin kaikki valittavissa olevat Word-asiakirjat.

Mitä kannattaa huomioida?

Huomaathan, että voit jakaa kirjoitettua materiaalia (esim. Word-, tai Excel-tiedostot) sekä audio-, että videomateriaalia (esim. Stream). Voit jakaa myös kokonaisia esitelmiä (esim. Sway tai PowerPoint) tai linkkejä.

Jos sinulla on isoja tiedostoja jaettavanasi, niin sinun kannattaa harkita Funet Filesenderin käyttöä. Tämä sovellus on suunniteltu isojen datapakettien siirtoon ja esimerkiksi oppilastöitä voit pyytää helposti tämän avulla palautettavaksi.

Lue lisää:

Jos sinun täytyy lyhyesti keskustella tai jakaa materiaalia jonkun tietyn henkilön kanssa, sinun kannattaa tutustua vinkkiin keskusteluista ja videopuheluista Teamsissa.