Tietoa

Mikä on Vinkkipankki?

Vinkkipankki -sivusto esittelee ja jakaa menetelmiä, hyviä käytäntöjä ja vinkkejä hyvistä työkaluista opetustyön tueksi. Sivusto syntyi tarpeesta jakaa onnistuneita kokemuksia, joista voisi olla apua myös muille. Vinkit koskevat pääosin tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämistä opetuksessa, mutta mukana on myös paljon pieniä vinkkejä työnteon ja opiskelun avuksi.

Tämä sivusto ei ole pyri olemaan ohjesivusto, vaan kokoelma vinkkejä ja kuvauksia tietyssä  tilanteessa toimineista käytännöistä. Vinkin toimivuutta kannattaa miettiä oman tapauksen kohdalla. Soveltaminen on sallittua!

Tietoa palveluista ja käyttöohjeita

Tampereen korkeakouluyhteisön julkiset IT-ohjeet ja yhteystiedot, sekä linkin vain intrassa julkaistuihin ohjeisiin löydät IT-palvelut -sivulta

https://www.tuni.fi/it-palvelut

 

Anna hyvän käytännön kiertää!

Onko sinulla vinkki, josta voisi olla hyötyä muille? Törmäsitkö hyvään sovellukseen tai työkaluun, jota muidenkin kannattaisi kokeilla? Keksitkö keinon, jonka avulla sait opiskelijat osallistumaan, innostumaan ja oppimaan paremmin? Jaa vinkkisi muille tämän sivuston kautta (nimelläsi tai nimettömänä)!

Kerro vinkkisi meille lomakkeella.

Kaipaatko vinkkiä johonkin pulmaan? Vinkkitoiveita voit myös jättää sivuston ylläpitäjälle.

Ota yhteyttä: Suvi Junes, suvi.junes@tuni.fi